Merhaba arkadaşlar. İnternet bağlantısında sorun yaşıyorum sürekli. bazen 1 saat bazen 10 dk, bu zamanlar içerisinde nette bağlı kalıyorum ve birden düşüyorum. Ardından Telefonla herhangi bir yeri arayınca internet geri geliyor. Ttnet aradım, hattımda bir problem olmadığını söylediler.Sorun ne olabilir.Tesisatımda notebook, telsiz telefon,Wıreless Modem USR9110 Robotics ve Splitter da mevcut.
Sürekli Bağlantı Kopması
sipliter denedim, telfon hattını direk modeme taktım sorun aynı
o zaman arkadaşım modem de bi sakatlık olası,aldığın yere göster testlerden geçirsinler baksınlar\incelesinler onlar için 5 dk.lık iş.Birde kabloluya geç mümkünse,ben de zamanında akıma kapılıp kablosuz almıştım ikidebir sorun çıkartırdı.Nihayet kablosuzu iptal edip kablo ile ethernetden bağlandım sorunlar ortadan kalmıştı.Sizin şartlarınızı bilemeyiz tabii,haklı olabilirsiniz,kablosuz hat hep problem olmuştur.Birde TCPOptimizer i kurup e gerekli verileri girip çalıştır.Modem ayarlarında sakatlıklar olmasın.Beni illet\sinir eden(şu meşhur,herkezin önerdiği)modemin arkasındaki küçük delikten fabrika ayarlarına geri dön\sıfırla safsatasını hiç söylemiyorum bile.Gariptir bana koskoca TTNET telefonda dediydi bunu,onları bile dinlemedim,kafama göre yaptım herşeyi.Bunlar basmakalıp geçiştirici durumu idare ettirici salakca şeyler.Geçmiş olsun.
modemi de resetledim :) oda fayda etmedi. sagol önerilerin için viking.
hmm,Air Ties ile dene istersen,fiyatı çok da birşey değil.
Edit:modem olsun bilg.parçası olsun görmeden uzaktan akıl vermek\yönlendirmek mesele,varsayımdan öteye gidemiyor genelde.
modemine kadar alfa işareti varsa müteri servisini ara arkadaşım
kardeş ttnet çağrı merkezi arayarak sabit telefonu ve interneti aynı anda kulanılamadına dair bir kayı oluştur santraldeki spleter kontrolu yapılır ve muhtemel problem ordan kaynaklı olabilir