merhaba,, vistada wallpaper ın belirlediğimiz zamanlarda sürekli değişmesini sağlayan bişey vardı.Biri bana anlatabilirmi ??
sürekli değişn arkaplan ?
sana eğer vista ultimate kullanıyorsan bir alternatifim var
öncelikle dreamsceneyi windows update den indiriyorsun
sonra moviemaker den istediğin resimleri sıralayıp süresini belirliyorsun bi de daha hoş olmasını istersen geçiş efekti ekle sonra filmi yayımla diyerek videonun olmasını bekliyorsun
sonra masaüstüne sağ tıkla kişiselleştirmeye gel masaüstü arka planına gel oradan yaptığın videoyu seç sonra uygula ve olsun bitsin
NOT: bunun başka bir yolu daha var onu ben de bilmiyorum ama bu yol aslında daha güzel
vistada belirli aralıklarla arkaplan degistirme gibi bi özellik yok, ama arkadasın dedigi gibi dreamscene özelligi yüklenebiliyor ayrıyeten ve onunla videoları arkaplan olarak oynatabiliyorsun. ancak yinede senin söyledigin özellik baska yazılımlarla saglanabiliyor, chip download bölümünde yada google'da aratarak bulabilirsin.
webshots daha vistaya uyumlu değil zanırsam...xp de ben kullanıyorum bayıı züper...
Wallpaper Juggler,bu programı chıp download yada internette aratıp bul dediğin özelliği bu programlada yapabilrisin.