Arkadaşlar merhaba.
Benim Acer 6930G marka bir notebookum var.Sistemde 32 Bit Windows 7 Ultimate var.Bilgisayarımda hep mavi ekran alıyorum.Bu sorun her format attığımda kısa bir süre sonra tekrar oluyor.Bilgisayarı tam açarken birden mavi ekran veriyor.Bilgisayar güvenli modda gayet güzel açılıyor fakat her normal açmayı deneyişimde mavi ekran hatası alıyorum.Lütfen yardım edin arkadaşlar bu sorun başımı ağrıttı artık.
Sürekli mavi ekran hatası alıyorum.
Hatalı tanımlanmış aygıt hatası yaşıyor olabilirsiniz.
Güvenli moddayken hatalı çalışan aygıtı bulabilirsiniz.
Aygıtları çalıştıran hizmetleri tek tek açıp kapatarak sorunu bulabilirsiniz.
msconfig>hizmetler.
Dikkat hizmetler bir çok işlemi çalıştıran yerdir. Bu işlemler içinde anakart çalışması işlemci görvelendirme ve diğerleride vardır. ayarları değiştirirken bu konuya dikkat edin.
Hiç biri olmadı söylediklerinizin sonunda yine format atmaya kalkıştım yine. Xp kurmayı denedim ilk olarak kurulum sonunda mavi ekran verdi.Sonra vista denedim yine mavi ekran verdi en son windows 7 denedim cd den olmadı usb den kurmayı denedim tam kurulum bitti pc yeniden başlattı kendisini kurulum devam ederken mavi ekran aldım arkadaşlar yardım edin.
Bir de mavi ekranda atikmdag.sys hatası veriyor.
atikmdag diye bildirmişsin.
eğer ilk üçünü dikkate alırsa işlemci yada oan benzer bir yapının hatası
ati kontrollerinden kaynaklanan birşey gibi görünüyor.
Başka bir işletim sistemiyle formatı denedinizmi
Farklı bir Win7 ile bir deneyin ama kesin bişi diyemiyorum aygıt hata verdiğini sys haritasından yolları buluyorum ama anakart üzerinde yolları göremiyorum diyerek söylemiş.