arkadaşlar sürekli oyun oynamak ekran kartını nasıl etkiler yani ömrünü azaltır mı? oyundan vazgeçmeden neler yapılabilir? şimdiden teşekkür ederimm...
sürekli oyun
Bişey yapmaz.Ömrünü azaltır mı?cok ısınırsa azaltır.Ama sen overclock felan yapmazsan kart fazla ısınmaz.Eger teknik bir arıza olmazsa kartını ömür boyu kullanabilirsin.Teknik arızadan kasdettiğim fanın bozulması felan.Sen gönül rahatlıgıyla oyun oynayabilirsn.
ufuks un dedıyı gıbı cok ısınırsa azaltır.
Benim emektar Ti4200 çok oyun oynamaktan dolayı 3 yıl sonunda ömrünü tüketti..
Artık emekliye ayrıldı..
CU_GS7Benim emektar Ti4200 çok oyun oynamaktan dolayı 3 yıl sonunda ömrünü tüketti..Artık nasıl oyun oynadıysan bozdun kartı.Ama 3 sene ekran kartı ömrü için ideal.Belki teknik arıza olmaz ama işini göremez olur.
Artık emekliye ayrıldı..
İnternet o zamnanlar kağnı hızında olduğu için daha çok oyun oynardım tabi..:))
Teknik arıza mı her ne olduysa rahmetli olduğu kesin..Tamiri de olmaz; olsa astarı yüzünden pahalı olur..O kart da artık kullanılmaz oyunlar için ayrıca..
fazla ısınırsa gider kendini fazla kaptırma aynısı arkadaşımın ekran kartı yanmıştı overlock yüzünden dikkatli ol
oyunu seven biriysen zaten 3 senede bir ekran kartı değiştirirsin. zaten normalda ısınsın yada ısınmasın bir ekran kartı cok rahat üç sene gider bu sebepten keyfine bak. tam gaz oyun oyna.
LaNeTLioyunu seven biriysen zaten 3 senede bir ekran kartı değiştirirsin. zaten normalda ısınsın yada ısınmasın bir ekran kartı cok rahat üç sene gider bu sebepten keyfine bak. tam gaz oyun oyna.Ben bir oyuncu için ekran kartının 3 sene gideceğini düşünmüyorum.Hemde rahat demişsin.
ufuks benim orda kastım ekran kartı 3 senede bozulmaz demek istedim oyunları destekleme olayını kastedmedim. umarım açıklayabilmisimdir.
LaNeTLioyunu seven biriysen zaten 3 senede bir ekran kartı değiştirirsin.Ben bu cümle için yazmıştım.Neyse.