arkadaşlar rapidshareden uzun süredir dosya indirmeye çalışırken sürekli hata veriyor.bu durumu nasıl düzeltebilirim.acaba pc bir sorun mu var? yardımcı olursanız .çok sevinirim.
Error
You want to download the following file:
Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a
sürekli rapidshare hatası
Arkadaşım bu dosya rapidshareden kaldırılmış.Ondan dolayı hata veriyor.
Saygılar...
başka linkleride denedim aynı hatayı veririyor .....
Arkadaşım hayır kırılmamış. Rapidin şuan uyguladığı uygulama bu.Dosyalarla alakası yok genel olarak %80 bu hatayı alırsın . Premium almaya zorluyorlar.Premium üyelerin şikayeti sonucu oluşan bir durum :)
Rapidshare free kullanıcılar için ayırdığı slotların dolu olduğunu bildiriyor, daha sonra tekrar indirmeyi deneyin (premium hesap alırsanız beklemiyeceğinizin reklamınıda yapıyor.
Ayrıca Slotlar Boşalsa Bile Senin İp Adresin Free Kullanıcı Olarak Giddigi İçin Cok Ciddi Bir Slot Boşalması Olmazza Senin Dowload Yapmana İzin Vermez Şünkü Premiümlü kullanıcıdan çalıyorsun En İyisi Biraz Bekle Yada En Kesini Modeme Reset At Hala Doluysa 10-20 Dk Sonra Dene Ayrıca Modemine Başkası Girmişte Olabilir Kablosuzmu Kullanıyorsun</sp
Linkteki bilgilere bir göz at tavsiyelerden biri işe yarar heralde.
https://www.chip.com.tr/forum/win ... sorunu_t141584.html
Özelden Mesaj Attım Bir Bak Belki Yardımı Olur
sabahdan beri farklı linkleri deniyorum hep hata veriyor kafayı iyicem:( arkadaşlarda çalışıyor bendenmi kaynaklanıyor acaba ...
Arkadaşım hayır kırılmamış. Rapidin şuan uyguladığı uygulama bu.Dosyalarla alakası yok genel olarak %80 bu hatayı alırsın . Premium almaya zorluyorlar.Premium üyelerin şikayeti sonucu oluşan bir durum :)O zaman rapidshare sonunu getirmiş olur saten bu durumu bi çok linkten görüyoruz herkez rapid yerine diğer sitelere koyuor bende diyorum bütün dosyaları neden kaldırıyor.Sağol benimde öğrendiğim iyi oldu.Fakat bildiğim kadarıyla rapidshareden sınırsız dosya indirmek için programlar vardı. Onları denesen iyi olur.Saygılar...
rapidin free kullanıcılar için 200 mb sınırı var yani rapidden premium üye olmadan 200 mb tan büyük dosyaları indiremezsin indirmek istediğin dosyanın 200 mb altı başka linkini bulmaya çalış
.. midesi sağlam sabırlı bir kullanıcı iseniz dosyayı yaklaşık seksen küsur denemeden sonra indirebiliyorsunuz. Bu arada benim hiç premium'um olmadı abi.
aradığınız dosyanın alternatif indirme sitelerinin adları ile arama yaparak bulmaktan başka çare yok gibi yada premium almak.
.. midesi sağlam sabırlı bir kullanıcı iseniz dosyayı yaklaşık seksen küsur denemeden sonra indirebiliyorsunuz. Bu arada benim hiç premium'um olmadı abi.Sana katılıyorum.aradığınız dosyanın alternatif indirme sitelerinin adları ile arama yaparak bulmaktan başka çare yok gibi yada premium almak.
Saygılar...
çeşitli indirme programların hepsini denedim. Uzun araştırmalarından sonra bu rapidden kaynaklandığını anladım ve bazı pc 1 gün boyunca indirme yapmasını engelliyor. amaç premium üyelik alsınlar diye....
rapidshare kadar anlam veremediğim bir başka dosya indirme sitesi yok.Filefactory daha iyi.
bakıyorumda çoğu kullanıcı atmış tutmuş... ama gerçek nedeni ortada rapidshare ın free kullanıcıyı bezdirip premium aldırma çabası...
sigara 2-3 liradan aşağı para vermezsiniz... internet gelse kotasız 1 mbps kullanıp 45 lira verirsiniz ama premium rapidshare almaz adamlara sallarsınız.. varmı rapid gibi hızlı site? iyiki premium üyeliğim var cart diye indiriyorum. zaten korsan indiriyorsunuz cefasıda bırakın beklemek olsun yada 1 aylık kıyın 10-15 liranıza indirin hızlıca..o da mı pahalı? 10 kişi 1 yıllık üyeliğe girin.. msnde irtibat halinde olun ve işiniz olduğunda uyarıp kullanın.. :))
USDownloader kullanıyorum hic bir sorun yok sadece saat 16:00 ile 01:00 arası yavaslama var o kadar diger saatlerde son hızda free download yapıyorum.Jitbit Macro Recorder programınıda ihtiyac var ip yenilemek icin ilgilenenler google'da arastırsın cok basit bir yontem.
Arkadaşım senin pc ile modem ile alakası yok... Rapidin halt yemesi... Bu arada forumu biraz araştırsan benzer sorunları ve çözüm yollarını rahatlıkla bulabilirdin... Şu konuya bir bak ok ?
https://www.chip.com.tr/forum/win ... sorunu_t141584.html
Herkes Rapidden paylaşırsa olucağı bu. Ne var bu rapidde anlamıyorum indirdiğim 100 mb lık dosya için 45 DK bekliyorum halbuki 1 mbit ile 16 dk da inmesi lazım. Bu yüzden torrent paylaşımlarını seviyorum.(tabii seeder'ları varsa)
Aslında Google'ın bi upload sitesi olsaydı ne güzel olurdu. Hem hızlı hem de bedava.