bak bunu bilmiyordum. Eğer durum öyleyse diyecek bir şey yok.
Sürpriz ödüller
- 1
- 2
diğer forum reklamları önlenmeli, haklısınız. Tabi bu küçük forumların 50 yi geçmeyecek kadar az miktarda üyesi oluyor ama bu sayı chipte 10 bin gibi görünse de aslında sadece 30.
Aktif kullanıcı olarak Raziele katılıyorum diğer 10 bin üyeden geri kalanları nın hepsi birkaç mesajda kayboluyorlar sorunları oldumu veya tavsiye isteyecekleri zaman geri dönüyorlar... Bu kadar aktif kullanıcı arasına girip de forumumda katılım olursa ayın üyesi seçecem türü şeyler de tatında bırakılmalı...
Siteni veya forumunu tanıttıktan sonra kardeşim yorumları takip et takıl devamlı olarak hediye verecez veriyoruz veerrrrdddiiikk türü mesajlarla ilgi ve üye toplamak olmaması lazım....
Buna biryerde de müdahale edilir kardeşlerim siz kafanızı yormayın...
Aktif kullanıcıların azalmasında bence ogame minde etkisi oldu ama bunu tek bi nedene bağlamak yanlışlık olur. Bence başka sebepler aramak lazım ama ne?
ogame in etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten ogame sayfasına bi msj attınmı o mesajı başka birisi okuyupta cvp yazana kadar baya bi zaman geçiyo bu sadece ogame sayfası için geçerli diil tabiki forumun geneli böle.bunun için msj attıktan sonra zaten katılımcıysa arkadaş girer diğer sayfalarada bakar ben şahsen öle yapıyorum bütün arkadaşlarımın da gerekeni yaptığını düşünüyorum.
büyüyoruz . burdan buyrun www.forumhit.net
- 1
- 2