Sürpriz ödüller
- 1
- 2
İllllginçççç.... ayın üyesi nasıl ayın üyesi oluyor acaba...
neyi geçim tonicccc??? ayın üyesine veriyoruz neyi geçimm??
ayın üyesini 15 nısan 15 mayıs tarıhlerı arasında foruma en fazla katkıyı sağlayan üyemizi değerlendirip seceğiz...
Bence biraz gerçekçi olalım örnek teşkil etmesi açısından sertaç arkadaşım sen bana bi numune yolla biz test edelim ondan sonra tekrar görürüşürüz...
İyi çalışmalar...
bunları çok duydum gördüm srtac ondan dedim.
Bende tonic e hak vermiyor değilim bu tür kullanıcısı çok forumlarda butür haberler çok oluyor genelde kullanıcı çekme amaçlı senin suçun yok bunda sertaç insanlar inanamıyor birkere...
Bunun gerçek olduğunu öğrenmenin tek yolu içimizden birinin ayın üyesi olması ne dersiniz birini seçip gönderelimmi :) Bizde arkadan yardım ederiz.
40 gunde 2400 üyeye ulastık ve her gecen gun buyuyoruz...Mesajlarınıza cvp vermeyeceğim başka gelin görün :)
alıntı:
Gönderen : varisler3Bunun gerçek olduğunu öğrenmenin tek yolu içimizden birinin ayın üyesi olması ne dersiniz birini seçip gönderelimmi :) Bizde arkadan yardım ederiz.
tamam dostum sen gel ayın üyesi ol. gerçek olup olmadığını anlarsın
Uğraşılmalı tabi ama 2400 kişiden bahsetmiş arkadaş yani bu demek 2400 de 1 şans biraz zor.
chat/irc , windows ve linux işletim sistemi ve webmaster dünyası bölümlerimize mod alımımız vardır...
haftanın üyesi seçildi sizlerde buyrun gelin
arkadaşlar bu nedir şimdi daha yeni gözüme takıldı bir forumda başka bi formun reklamı bu yasak diilmiydi soruyorum size. bu nasıl bi anlayış diğer formu açan arkadaşlara söylüyorum madem formunuz var gidin orda takılın buraya üye olup böle dandik dundik şeyler yazmanın mantıgını anlayamıyorum. haa mantıgınız reklam yapmaksa bu yasak olarak biliyorum hatta bi ara bi kaç arkadaş bu sebepten uzaklaştırılmıştı forumdan yada ben öle hatırlıyorum.
yoq abi uzaklasatırılmadık ama forumumuzun ısmın konuyu fln sılmıslerdiiii
- 1
- 2