sürücler arasında geçşte sorun yaşıyorum

HPQ-User
17-02-2008, 23:00   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kazasker sormuş:
Bilgisayarın 'C' sürücüsünden 'D' sürücüsüne geçerken ve tam tersi durumlarda (mevcut sürücüden başka bir sürücüye geçmede)  klasör  yaklaşık 10 sn bekledikten sonra  açılıyor. ve usb bellegi kullanırkende aynı sorunla karşılaşıyorum.sorunun işletim sisteminden olduğunu düşündüm ancak  iki defa format attım ve  bu sorun yine çözülemedi.ve arasıra  ...bellek yazılamadı hatası veriyor.
en son formatı bilgisayarın kendi "ürün kurtarma " cd leriyle yaptım  ancak sorunu çözemedim.

bu hizmeti sunan  ve emeği olan  tüm çalışanlara  şimdiden ok teşekkür ederim.iyi  çalışmlar...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Toshiba Satellite M100 PSMA1E modeli  80 gb hd,1.66 T2300 ,ATI X1400,1gb ram

İnternet Tarayıcı: Opera/9.25 (Windows NT 5.1; U; tr)

Papatyasever
18-02-2008, 01:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj

Format atmana rağmen düzelmediğine göre sorun donanımsal. Ve sanırım bilgisayarın notebook olması itibarıyla bireysel anlamda yapabileceğin birşey yok. Servise gitmeni tavsiye ederim...

Ama servisten önce her hangi bir aygıt sürücüsünün bu soruna yol açıyor olma ihtimaline karşı sistemni güvenli modda çalıştırıp sürücüler arasında geçişi dene. Eğer hata vermezse sistemnideki bütün sürücülerin windows uyumlu ve güncel versiyonlarını edinerek kur...