Merhaba, chip online forumunda ilk mesajımı tam bir günümü harcayan bir sorunla ilgili olarak yazıyorum.
Öncelikle bazı donanım bilgilerim şu şekilde;
1Tb western digital HDD + 200 GB samsung HDD
Asus m2avm anakart
Amd 4400+ işlemci
3 Gb ram(2+1)
Sorunumla alakalı olarak bugünün başından beri uğraşmaktayım, internet üzerinde araştırma yaptım söylenen formüllerin bir çoğunu denedim fakat çözüm olmadı.
Sabit diskimi 3'e bölünmüş olarak kullanıyorum. Windows'un kurulu olduğu c: sürücüsü 120GB büyüklüğünde. ve 70 GB kadar boş alan var üzerinde. Bilgisayarı baştan başlattığımda normal olarak görünen bu boş alan hızlı bir şekilde doluyor. Tüm alan dolana kadar bu böyle devam ediyor(70 Gb boş alan!) alan dolunca da bilgisayar disk dolu uyarısı veriyor.
Kendim gözle görünen hiç bir işlem yapmasam dahi işlemci ve bellek kullanımı %50 altına düşmüyor.
C sürücüsünü açıp gizli dosyaları aktif ettiğimde dahi tüm klasörleri seçtiğimde 44 GB'lık alan kapladığı görülüyor. Sisitemi dolduran dosyaları hiçbir şekilde göremiyorum.
Avast! ve Avira ile defalarca güvenli ve normal modda tarama yaptım. Bir şey bulunamadı.
Birkaç forumda sorunla ilgili yedekleme ve kurtarma ayarlarıyla ilgili olabileceği yazılmış. Yedekleme ve sistem geri yükleme'yi kapattım. Fakat sorunum halal devam etmekte.
Format atmayı düşünüyorum fakat hem çok zor ve sonuçları ağır olacak hem de onun da bir çözüm olacağından emin değilim.
Geçmişte aynı sorunu yaşamış/çözmüş ya da konu hakkında herhangi bir biçimde bilgi sahibi olan birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Teşekkürler.