SWITCH DEYİMİ ilegirdiğimiz değerle alakalı bir programı nasıl yapıyoruz nasıl kullanıldığını anlatacak varmı ama konsoldan girdiğimiz şeye göre yapılacak bir şey
Swıtch Deyimi
günlük hayatta değr türü refarans türü argüment parametre bunun gibi bir çok kelimeyi nerde kullanıcam yaw=)anne bi parametre yolla sosili makarna olarak çıksın mı diyecem=)Şu anlamda dedim.Akademik kelimeler sadece arguman olan programlama dillerinde bulunmuyor.Matematik,fizik ve diğerlerindede akademik ingilizce var.Ve çoğumuz türkçesini görmeden kullanıyoruz.Alıştıkça akademik dildeki kelimeler türkçe konuşurken ağzından dökülecek.
işte bu akademik kelimeleri nasıl öğreneceğim
bi msdn deki kelimeleri çevirmek için kelime bilgisi olması gerekiyor işte böle akademik kelimelerin sadece olduğu bi kaynak bi pdf dosyası fln varsa paylaşan olursa sevinirim üniversitlerde varışş ztn her bölümde akademik ingilizcede dah var üniversiteye=)
neo sen galiba bil.müh. öğrencisisisn hangi üniversitede?
Memo la Satranç yazalım mı. Akşam msn e gel ne zamandır msn açmıyorum. Gelde başlayalım canım sıkılıyor akşamları film izlemekten bıktım :D. Farklı birşeyler yapalım. Internetten falan oynanan birşey yapalım. Dağıtırız ücretisz yada duruma göre :P
Akşam konuşak.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,036 mesaj
http://barkinkizilkaya.com/post/2009/07/24/SWITCH-DEYIMI.aspx al kendi bloğum console anlatıyorum bende zaten