dun gece resmen agladım yaa. bi turlu gecemedim bi bolumu.. oynayanlar bilirler eskimoların oldugu bi koy var.. bi magaraya giriyosun orda duvara tıpa falan takıyosun. su dokuyosun.. iste o bolumde hic bisey yapamadım.. lutfen yardım edin ve hayatının baharındaki biir gencin hayatını kurtarın .. YARDIMMMMMM
(SYBERIA 2) intihar asamasına geldim kafayı yicem
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ahaaaaa şimdi hoca olay basit, ama direkt olarak cevabı vermek istemiyorum. ha eğer "Ulan sanane, çatladım ben" diyorsan, ben sana 3 kaşık google.com.tr öneriyorum. Arama kriterin de "Syberia 2 Walkthrough"
Meseleye gelince, baykuşa dikkat et, elindeki tıpaya dikkat et,o fareciğe dikkat et. baykuşu bir alet ile çağırabiliyorsun. Fare ondan korkuyor. Suyu ona göre dök...
Bundan sonrası sana kalmış
abi oyunu sinirlenip silmistim dun yine yukleyip denedim olmuyoo. inventory de eksik biseyler var galiba.. inventoryimdekiler; su dolu bi sise sapana benzer bisey bide matruska var. bi tane de tıpa var oda galiba benim gibi orda kasılıp kalanlar icin koyulmus..
O zaman biraz daha açıklık getiriceğim, öncelikli olarak baykuşu oraya çekeceksin elindeki bir alti bir yere takarak. O farecik ordan korkacak. Sen tıpayı bir yere takıp sonra suyu boca edicen, fare kaçıcak bir yere. Sonra yine su lazım. Gidip su alacaksın. Tıpayı bir başka yere takıp bir daha su döküp o meyveyi alacaksın.
:)
Al sana walkthrough
yardımların icin cok saol da ben o sapanla ne yapacagımızı bulamamıstım. ve sonunda dun 20 dk lık bir calısmayla hallettim ve hansın ruyalarına daldım.. cok mutluyum hayat cok guzel kuslar cicekler. resmen bunalımdaydım ve dun saat 19.42 itibariyle kurtuldum.. sizi cok seviyorum.. neler diyorum ben ya. mutluluktan ne yapacagımı sasırdım..hersey icin cok saol..