Bir çok insan yeni sistemler almaya başladı ve ellerindeki bazı kağıtda ise sistemlerinin özellikleri yazıyor. Fakat 1 - 2 ay içinde hata verdiğinde bize o kağıtlarla geldiklerinde ellerindeki kağıtta yazan donanım sistemlerinde çıkmıyor. İşte buna benzer bir yazılımla Ekran Kartı ne Hdd ne gibi bir seferde Seri no ve modellerini gösterebilecek bir yazılım mevcutsa CD nin içine koyarsanız çok sevinirim
System Bilgi Araçları
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhabalar benim sizlerden bir istegim var sanırım geçen ay yada ondan önceki ay cd de vermiş oldugunuz bir program vardı Norton Ghost diye ben bu programı kuruyorum yanlız çalışmıyor bu konuda yardımcı olabilrmisiniz sistem yedekleyebilecegim kullanışlı bir program varmı yanlız karmaşık olmazsa iyi olur çünkü bilgisayara format attıktan sonra tek tek programları kurmaktan sıkıldım tşkler....
Bence Sistem Bilgisi Veren Programların en iyisi Aida32. Neredeyse her parçayı seri no 'suna kadar bulup çıkarıyor, yetmiyor üreticisinin web adresine detaylı bilgi alabilmek veya sürücüsünü indirilmek için link koyuyor.
program freeware idi ancak sanırım ücretliye dönmüş şu sıralar. 3.9x versiyonu versiyonunu freeware olarak bulabilirsin. Ücretli olmadan önceki versiyonu ve gayette güncel. işini fazlasıyla görür. "Sisoft Sandra" filan hikaye. Programı kurunca referanslar kısmına bakarsan, Dünya genelinde pek çok üniversitenin ve firmaların bu programı kullandığını da görebilirsin.
Programı buradan indirebilirsin
http://www.majorgeeks.com/download181.html
Programımız Türkçe arayüzle gelecektir. Ne küsel değil mi?