System Requirementslab sorunu

XmShadow
12-02-2010, 22:50   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
70 mesaj

Adını belirttigim siteye her girdigimde bir analiz yaptırmak icin "Can You Run İt " Bölümüne bastıgımda şu hatayı alıyorum

"                    Error 404 :System Requirements Lab had trouble analyzing this computer. Please trythe test again later. We apologize for any inconvenience.                                                             Back to Intro page."

Örenmek istedigim şey şu sistemle " AMD Athlon +3800 2GB DDR(400mhz)Ram GeForce 9500 GT" ile Burnout Paradise adlı oyunu oynayabilirmiyim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Recep Baltaş
14-02-2010, 01:53   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Evet, oynanabiliyormuş.

xxbjkxx
14-02-2010, 18:21   |  #3  
Taze Üye
5 mesaj
Alıntı: XmShadow  
Adını belirttigim siteye her girdigimde bir analiz yaptırmak icin "Can You Run İt " Bölümüne bastıgımda şu hatayı alıyorum

"                    Error 404 :System Requirements Lab had trouble analyzing this computer. Please trythe test again later. We apologize for any inconvenience.                                                             Back to Intro page."

Aynı sorun bende de var.Bu site cok yararlıydı ya......
Bu sorunun bir çözümü varmı arkadaslar?

Ahmet Ertuğrul
19-02-2010, 17:15   |  #4  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj

Kullandığınız tarayıcıda sitenin eklentisi (plug-in) çalışmıyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam sisteminizi analiz etmek için (hata mesajında sisteminizi analizde bir sorun yaşandı diyor) site Programlar klasörüne de bir şeyler yüklüyordu. Belki onun yüklenmesinde hata oluyordur, olmuştur. Farklı tarayıcıyla deneyin. Olmazsa program ekle/kaldır dan systemrequirementslab'i kaldırıp siteye tekrar girip tekrar analizi deneyin. Yeniden kurması lazım.

Bunların hepsi tahminidir, denenmemiştir.

_hEro
20-02-2010, 01:30   |  #5  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

www.yougamers.com siteside aynı işlevi görüyor.Üstelik bana göre daha verimli.
Gerekli ekran kartının fiyatına kadar söylüyordu en son :)

melih_crea
22-02-2010, 10:17   |  #6  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
35 mesaj

"_hero" ya katılıyorum yougamers sitesi de alternatif olarak düşünülebilir..