system volume information

Kapalı Hesap (101323)
23-12-2008, 15:11   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

ben nod 32 ile  bilgisayar taraması yapıyorum tüm disklere   tarama sonucunda  tehdit  sayısı  0  çıkıyor  aynı taramayı   system volumeye yapıyorum yine 0  yanlız  system volumeyi  açıyorum sonra  system volumeye tarama yapıyorum 3  tane  tehdit buluyor

physfg
23-12-2008, 16:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

sist. geri yükleme kullanmıyorsan sil gitsin alayını...sadece son klasördeki change.log u silme.onu da silebilirsin ama güvenlik vs ayarları sıfırlanıyor gerek yok..
yada win+pause ile  bilg öz. - sist. geri yükl. kapatark artık sys. vol. inf de veri oluşmasını bitirebilirsin..

Kapalı Hesap (101323)
23-12-2008, 18:19   |  #3  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

sistemi geri yükleme hiçbir zaman işime yaramadı artık kullanmıyorum   bir iki  kere sistemi geri yüklemiştim  hiçbir faydası olmamıştı   güvenlik  ayarları sıfırlansında  bende deep freeze  var  deep freeze pasif edip  c ve d sürücüsündeki system volume klasörleri  shift delete silsem sorun olur mu her türlü  silerim  ama sorun olur mu

soulmy
23-12-2008, 18:30   |  #4  
soulmy avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,935 mesaj

Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de. Sistem geri yükleme sekmesine geç. Sistem geri yüklemeyi kapat de. Sonra otomatik olarak system volume information daki dosyalar silinecektir. Silindikten sonra sistem geri yüklemeyi açarsın.

tecrübeli
22-01-2009, 21:15   |  #5  
Taze Üye
8 mesaj
soulmy
Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de. Sistem geri yükleme sekmesine geç. Sistem geri yüklemeyi kapat de. Sonra otomatik olarak system volume information daki dosyalar silinecektir. Silindikten sonra sistem geri yüklemeyi açarsın.
[/alıntı
a-souare free ile tarattığımda 7 adet trojen buluyor ama silmeye korkuyorum çünkü bu trojenler volume system ınformation dosyalarında.bu dosyalar windowsun sistem dosyaları değilmi,silersek windows eksik dosyalarla çalışır veya çökmezmi? bunlardan bir tanesini yazıyorum C;\System Volume Informatıon\_restore{733C6310-9BE4-405B-AD3E-ABD0EA437CF5]\RP521\A0081109.exe enfeksiyon Trojan.Win32.StartPage Yüksek risk  bu durumu değerlendirip silip silmememi bana söylermisinizwindowsun sistem dosyalarına bir zarar verirmi yukarıdaki sistem dosyası değilmi silersem sistem dosyasıda silinmezmi cevap verirsen sevinirim