ben nod 32 ile bilgisayar taraması yapıyorum tüm disklere tarama sonucunda tehdit sayısı 0 çıkıyor aynı taramayı system volumeye yapıyorum yine 0 yanlız system volumeyi açıyorum sonra system volumeye tarama yapıyorum 3 tane tehdit buluyor
system volume information
sist. geri yükleme kullanmıyorsan sil gitsin alayını...sadece son klasördeki change.log u silme.onu da silebilirsin ama güvenlik vs ayarları sıfırlanıyor gerek yok..
yada win+pause ile bilg öz. - sist. geri yükl. kapatark artık sys. vol. inf de veri oluşmasını bitirebilirsin..
sistemi geri yükleme hiçbir zaman işime yaramadı artık kullanmıyorum bir iki kere sistemi geri yüklemiştim hiçbir faydası olmamıştı güvenlik ayarları sıfırlansında bende deep freeze var deep freeze pasif edip c ve d sürücüsündeki system volume klasörleri shift delete silsem sorun olur mu her türlü silerim ama sorun olur mu
Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de. Sistem geri yükleme sekmesine geç. Sistem geri yüklemeyi kapat de. Sonra otomatik olarak system volume information daki dosyalar silinecektir. Silindikten sonra sistem geri yüklemeyi açarsın.
soulmyBilgisayarıma sağ tıkla özellikler de. Sistem geri yükleme sekmesine geç. Sistem geri yüklemeyi kapat de. Sonra otomatik olarak system volume information daki dosyalar silinecektir. Silindikten sonra sistem geri yüklemeyi açarsın.
[/alıntı
a-souare free ile tarattığımda 7 adet trojen buluyor ama silmeye korkuyorum çünkü bu trojenler volume system ınformation dosyalarında.bu dosyalar windowsun sistem dosyaları değilmi,silersek windows eksik dosyalarla çalışır veya çökmezmi? bunlardan bir tanesini yazıyorum C;\System Volume Informatıon\_restore{733C6310-9BE4-405B-AD3E-ABD0EA437CF5]\RP521\A0081109.exe enfeksiyon Trojan.Win32.StartPage Yüksek risk bu durumu değerlendirip silip silmememi bana söylermisinizwindowsun sistem dosyalarına bir zarar verirmi yukarıdaki sistem dosyası değilmi silersem sistem dosyasıda silinmezmi cevap verirsen sevinirim