Dünyanın en büyük, mikro blog - sosyal paylaşım sitesi twitter'in ünlü isimler kervanına T.C.'nin 11. (şu an görevde olan) Cumhurbaşkanı Sn. Abdullah GÜL'de katıldı.
Teknolojiye yakınlığı bilinen Cumhurbaşkanı GÜL , Twitter'da açtığı hesap ilk başta Türk twitter kullanıcıları arasında sahte profil adresi oluşturulduğu yönündeydi, ve Cumhurbaşkanlığı bilgi teknolojileri tarafından adresin Cumhurbaşkanı GÜL tarafından bizzat açıldığını belirtip, profili teyid etmesi üzerine, herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.
GÜL twitterdan; plan,program ve ziyaretleri yanı sıra ,zaman zaman düşüncelerinede yer veriyor.
Vakit buldukça düzenli olarak kullandığı gözlemlenen Gül ,yazıların çoğunu kendisi yazıyor, Yoğun vakitlerinde ise, bu iş ile ilgilenen kişilerinde görevlendirilip program ve çalışmaları hakkında üçüncü tekil şahıs olarak bahsedildiği görülüyor.
Henüz kimseyi takip etmeyen Cumhurbaşkanı bu konu üzerine '' Twitter'da kendilerini takip etmemi isteyenlere teşekkür ediyorum. Kimseyi kırmak istemiyorum. Şimdilik takip edemeyeceğim '' sözüne yer verdi.
Ayrıca GÜL'e adresin twitter'da niçin doğrulanmadı sorusunada '' Arkadaşlarıma sordum hesabın resmi olarak onaylanması için gerekli çalışmalar başlatılmış. Kısa sürede neticeleneceğini söylediler " diye ifade etti.
Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı Sn. Abdullah GÜL 'ün twitter sayfasını http://twitter.com/cbabdullahgul adresinden ulaşabilirsiniz.
CHIP Online