bu iki telefon arasında karar veremiyorum sizce hangisini alsam?aralarında 80 milyon fark var ama işlev olarak pek fark yok benim bildiğim.bu 80 milyon farkı yapan ne?en önemlisi fotoğraf çekme kalitesi ve tuş takımı arasında fark var mı?eğer varsa onu t630 alırım.
t610 mu t630 mu?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.fena bence 630 al.. az da olsa biraz farkları var fotoğraf kalitesinde..
630 estetik olarak çok daha güzel. 610 tuş takımları o kadar çok hoşuma gitmedi. onun için 630 aldım. gayet güzel. teknik olarak bir fark yok. menüsünde bir fark var gördüğüm kadar. 610 da kısayollarım diye bir menü varken 630 da arkadaşlarım diye bir menü var. başka da ufak tefek farklar varmı bilmiyorum. ama 630 80 milyon fark vermek sadece zevk meselesi.
arkadaşlar artık aldım t630 hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınızdan dolayı bu konuyu kapatmaya çalıştım ama mesaj atıldığı için olmadı
t610 World Gsm Awards 2004'ü aldı. t630 bunun daha geliştirilmişi. iyi telefon imkanın varsa t630 derim ben...
aralarında fazla bi fark yok... goruntu farkları var hemen hemen aynılar ama en son cıkan her zaman daha avantjlıdır:)
ya madem bu konuyu güncel tutuyonuz ben de sorumu buraya sorayım yeni forum açmayayım
t630 da arkadaşlarım die bi menü var ne işe yarıyo anlayamadım biriniz açıklayabilir mi?
tus dizimi farkli , "essegi boyayip at diye satma"dusuncesi icinde bir pazarlama anlayisi..kesinlikle 80 milyonluk fark vermeye degmez..bu iki telefondan birini almak istiyorsaniz ; kesinlikle benim dusuncem t610 dan yana kullanin seciminizi..
eğer T610-630 arasında kaldıysan sana kesinlikte T630 u tavsiye ederim.Ben onu kullanıyorum ve çok da memnunum.En azından bana gereken herşeyi fazlasıyla karşılıyor.Bakmayın ben çok da fazla resim falan çekmediğim için boş alanım yeterince çok.Ama dersen ki ben resim de çekerim melodi falan da yüklerim oyunlardan vazgeçmem farklı bir modele bak.Çünkü sadece 2MB hafıza var.
bence ikiside iyi değil piyasada çok daha iyi telefonlar var arkadaşım. onları düşün çünkü ikiside aynı hiç bir fark yok