Bende Samsung Galaxy Note 10.1 var ve benzer bir kılıf kullanıyorum (mıknatıslı olan). İlk zamanlar kılıfı arkaya kıvırıp S-pen kullandığımda takılmalar veya hassasiyet eksikliği yaşayınca cihazım bozuldu herhalde diye düşünmüştüm. Ancak biraz araştırınca sorunun kılıfa ait mıknatıstan kaynaklandığı ortaya çıktı. Şöyle ki; S-pen tabletin kapasitif ekranıyla manyetik olarak etkileşim kuruyor. Yani bu etkileşimi bozan bir manyetik alan mevcutsa bu durum S-pen'in takılmasına veya hassasiyet eksikliğine neden oluyor. Dikkat edince S-pen'in yalnızca kılıfın mıknatıslı olan kısmının (ucundaki ince dikdörtgen) arka tarafta yapıştığı yere denk gelen ekran bölümlerinde sorun yaşattığını gördüm. Yani, kılıf arkaya mıknatısla yapıştığında ön tarafta yapıştığı bölgeye denk gelen alanda yazı yazmak veya kalemi kullanmak çok zorlaşıyordu. Sorunu öğrenince artık yapıştırmadan kullanıyorum :)
Ancak şunu söyleyebilirim, kılıf bu haliyle de çok pratik ve kullanılışlı. Çünkü özellikle düz bir yüzeyde elinde tutmadan kullanmak istediğinde 2. linkte yer alan kılıf (gittigidiyorcom'da satılan) sana bu imkanı sağlamayacaktır. Ben ilk linkteki kılıfı tavsiye ederim, bendeki de aynı tarz ve çok memnunum.