Tableti şarj etmeye giderken yere düştü.Sağlam düştü ama kırılmadı.Ekrana dokununca işlem devam birşeyler açılıyor ama ekran beyaz üzerine gri çizgilerle kaplandı,yani birşey göremiyorum.Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
Hometech Dual Tab 7
Tableti şarj etmeye giderken yere düştü.Sağlam düştü ama kırılmadı.Ekrana dokununca işlem devam birşeyler açılıyor ama ekran beyaz üzerine gri çizgilerle kaplandı,yani birşey göremiyorum.Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.
Hometech Dual Tab 7
böyle bir hasar için forumdan nasıl bir yardım istiyorsun, mesaj atarak tabletin ekranını mı değiştirelim.. belli ki ekranın işi bitmiş değişecek bu işi yapabilecek en yakın teknik servise git....
Bak kardeşim ben sadece arızanın ne olduğunu merak ettim.Ben sana tamir etmi diyorum!Sadece kendimce yapılabilecek/yapılamayacak bir şey mi diye açtım bu konuyu.Yapılamayacak bir şeyse teknik servise götürürüm.
Tableti şarj etmeye giderken yere düştü.Sağlam düştü ama kırılmadı.Ekrana dokununca işlem devam birşeyler açılıyor ama ekran beyaz üzerine gri çizgilerle kaplandı,yani birşey göremiyorum.Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.Tabletin içindeki ekran kırılmış, teknik servisine verip belli bir ücret karşılığı değiştirmen gerekli. İstersen http://www.hometech.com.tr/iletisim.php bu linkten servise ulaşıp bilgi al. Geçmiş olsun.Hometech Dual Tab