Anakarta entegre 128 Mb lık bir ekran kartı ve Windows Vista kullanıyorum.Vista'da Aero açıkken bir videoyu oynatmaya kalksam video sürekli olarak donuyor ve izlenmiyor.Aeroyu kapatıp temel moda geçtiğimde ise takılma olmuyor.Bu ekran kartı entegre olduğu içinmi oluyor.Çünkü eski PC de harici ekran kartı takılıydı ve bu olmuyordu.
Takılmalar
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
enteğre değilde ekran kartın çok düşük, yani sen 128 mb harici ekran kartıda taksan benzer bi sonuç çıkar ortaya o yüzden ya yeni ekran kartı alacaksın yada aero'yu kapatacaksın
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj
ahmet79enteğre değilde ekran kartın çok düşük, yani sen 128 mb harici ekran kartıda taksan benzer bi sonuç çıkar ortaya o yüzden ya yeni ekran kartı alacaksın yada aero'yu kapatacaksıahmet79'a katılıyorum ilave olarak güncel sürücülerini kurunuz.
Yeni Sürücülerle Yüksek Güç ilgili açıklama için tıklayınız
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,699 mesaj
ahmet79enteğre değilde ekran kartın çok düşük, yani sen 128 mb harici ekran kartıda taksan benzer bi sonuç çıkar ortaya o yüzden ya yeni ekran kartı alacaksın yada aero'yu kapatacaksı128 mb ekrankartı+aero= takılmabu takılmaları yaşamak istemiyorsan aero yu kapat
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj
Evet video izlemek istediğimde Aeroyu kapatıp izliyorum.Onun dışında başka bir sorun yok.Cevaplar için teşekkür ederim.