OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
262 mesaj
SPED FANda yukardaki gibi :S
Cpu fanının içinde ısı ve fan devrini pc ye ileten bir chip var.Bu çok uzun çalışma süresi ve yüksek ısılardan etkilenerek bu tür sorunlara yol açar.Tavsiyem eğer bütçeniz fazla değil ise üzerindeki orjinal fanı çıkarıp yüksek devirli kasa fanı takabilirsiniz(molexlere bağlamayın yavaş çalışır onun yerine 3-pinli bir fan bulmaya çalışın ) yada 30-50TL parayı gözden çıkarabilirim ve fan sesindende bıktım diyorsanız yeni bir cpu cooler alabilirsiniz(akasa sessizlik bakımından tavsiyemdir!!)
Cpu fanının içinde ısı ve fan devrini pc ye ileten bir chip var.Bu çok uzun çalışma süresi ve yüksek ısılardan etkilenerek bu tür sorunlara yol açar.Tavsiyem eğer bütçeniz fazla değil ise üzerindeki orjinal fanı çıkarıp yüksek devirli kasa fanı takabilirsiniz(molexlere bağlamayın yavaş çalışır onun yerine 3-pinli bir fan bulmaya çalışın ) yada 30-50TL parayı gözden çıkarabilirim ve fan sesindende bıktım diyorsanız yeni bir cpu cooler alabilirsiniz(akasa sessizlik bakımından tavsiyemdir!!)zaten eski fandan kaynaklanabilceğini düşündüğümden 40 ytlye düzgün bir fan aldım ama bundada yaptı sorunu :S