tam ekran modunda bazen reset mavi ekran

HPQ-User
11-04-2009, 19:11   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

enerjik20 sormuş:
öncelikle simdiden ilginiz icin tesekkür ederim. benim2 sorunum var 1. internetten film izlerken bilgisayarın kendi kendine reset atması ama bunu filme tıkladıgım zaman degilde büyük ekrana yani tam ekrana aldigim zaman yapiyo.ilk önceleri bi kac kez mavi ekran geliyodu ben programları falan güncellemeye calıstım. tam ekrana almadan izleyebiliyorum sorun olmuyo.bide camfrogta yapiyo webcammax diye bi program indirmistim onunla alakalımıdır camfrogtaki reset atması?
2.olarak bazen web sayfalarına girmek istedigim zaman bikacı var sayfada hata  veriyo ve cıkmak istedigim zaman  komut dizini hatası olustu 53 satır 3 ve nesne gerekli diye bi yazı geliyo ekrana bende devamli görev yöneticinden kapatmak zorunda kalıyorum.bu konular hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim sizce ne yapmalıyım? en son formatı da 1 ay önce yaptırdım

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
sistem:microsoft windows xp professionel versiyon 2002 servise pack 3
bilgisayar:intel(R) core (tm)2 cpu6300@1.86ghz 2.00 GB RAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)

Kapalı Hesap (79876)
11-04-2009, 21:13   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj

Bütün deliller cameranın driverini gösteriyor. Çünkü dikkat edersen reset atan bütün uygulamalaarın camerayla doğrudan yada dolaylı alakası var. (flash playerin bile)
Tam ekranken takılması ekran kartının sürücüsünden olabilir. çünkü Flashplayer10 ekran kartını kullanıyor.

2. soruna gelince: tarayıcıdaki bir eklenti bu hatya sebeb olabilir.
ie7 kullanıyorsun; ie8 kur düzelebilir.

Mustafa@PC
11-04-2009, 22:23   |  #3  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

1.sorunun :Donanım çakışması aygıt yöneticisine bi göz atın
2.sorunun:İe/Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş/Sıfırla...
Olmadı virüs taratması yapmalısınız...

Banned
12-04-2009, 21:12   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
83 mesaj

öncelikle ilginiz icin tesekkürler..ekran kartı sürücüsün den kaynaklandıgını söylediler bi kac yerden benim ekran kartı nvidia geforce 7300 le  bir bilgisayarcıyı aradım telefonla wxp sp3 kullanıyorum uyumlu die nvidianın 7. serisini yükle dedi bu seferde ekran görüntüsü corba oldu.kimisi islemci hatası falan diyo kafayı yedim ama sizin söyledikleriniz bana mantıklı geldi.sun kasayı servise verdim yeniden format icin. bu sorunlarım formattan sonra devam eder mi? tabilgisayarcı etmez diyo ama herkesede güven olmuyoki bilende yapıyo bilmeyende wevcammax programını sildirtmedim ben formatta iken bu program yüzünden tekrar camfrog actıım zaman reset sorunu yasatırmı? tekrar sagolun