enerjik20 sormuş:
öncelikle simdiden ilginiz icin tesekkür ederim. benim2 sorunum var 1. internetten film izlerken bilgisayarın kendi kendine reset atması ama bunu filme tıkladıgım zaman degilde büyük ekrana yani tam ekrana aldigim zaman yapiyo.ilk önceleri bi kac kez mavi ekran geliyodu ben programları falan güncellemeye calıstım. tam ekrana almadan izleyebiliyorum sorun olmuyo.bide camfrogta yapiyo webcammax diye bi program indirmistim onunla alakalımıdır camfrogtaki reset atması?
2.olarak bazen web sayfalarına girmek istedigim zaman bikacı var sayfada hata veriyo ve cıkmak istedigim zaman komut dizini hatası olustu 53 satır 3 ve nesne gerekli diye bi yazı geliyo ekrana bende devamli görev yöneticinden kapatmak zorunda kalıyorum.bu konular hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim sizce ne yapmalıyım? en son formatı da 1 ay önce yaptırdım
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
sistem:microsoft windows xp professionel versiyon 2002 servise pack 3
bilgisayar:intel(R) core (tm)2 cpu6300@1.86ghz 2.00 GB RAM
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB5; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)