Son zamanlarda sıkça rasladığım bir sorun şu arkadaşlar: youtube, dailymotion vb. video sitelerinde videoyu tam ekran yaptığımda bazen ekran donuyor ve kitleniyor, hiç bir şekilde masaüstüne falan geri dönemiyorum, bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Bu sorunun nedeni nedir?
Tam ekran video izleme sorunu
hangi tarayıcıda bunu yapıyor ?
kaldırmak için:
Denetim Masası/internet seçenekleri/gelişmiş /Sıfırla
Sorun devam ederse ekran kartı sürücüsü ve flash player'ı kaldırıp tekrar yükleyin.Sorunum devam etmişti dediğin gibi flash playeri kaldırıp son sürümünü yükledim, şu ana kadar sorunla bir daha karşılaşmadım, aynı problemi yaşayan arkadaşlara duyurulur, yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
sorun flash playerde uygulaamnın sonucunu alacak veriyi tamalayamıyor yarda okuyamıyor. aktarılan veri hatası nedniyle meydana geliyo. video izlerken veri netür olduğunu yeniliyor bu nedenlede başladığı yere dnmeye çalışıyor. ancak flash playerdeki yetersizlik nedenyle böyle bir hata veriyor.
ya yeniden yükle ya tarayıcı değiştir yada taryıcının verisiyonunu düşür.
bende de buna benzer bişey var internetten video izlerken tam ekran yapınca siyah bir ekran mavi kareler olan bir ekran geliyor iğrenç caozzzzz diye bir ses geliyor makina resetleniyor ekran kartının driverini kaldırdım düzeldi tam ekran izliyebirliyorum ama oyunlar oynanmıyor ekran kartının driverini kaldırınca nasıl olacak yardım edebilir misiniz?
ayrıca sadece internet explorer de deği firefox ta da aynı sorun var flash playeri kaldırıp tekrar dan kurdum ekran kartınıda kaldırıp tekrardan kurdum aynı sorun devam ediyor. güncel sürümlerini yükledim üstelik.
bende de buna benzer bişey var internetten video izlerken tam ekran yapınca siyah bir ekran mavi kareler olan bir ekran geliyor iğrenç caozzzzz diye bir ses geliyor makina resetleniyor ekran kartının driverini kaldırdım düzeldi tam ekran izliyebirliyorum ama oyunlar oynanmıyor ekran kartının driverini kaldırınca nasıl olacak yardım edebilir misiniz?İnceleyin
ayrıca sadece internet explorer de deği firefox ta da aynı sorun var flash playeri kaldırıp tekrar dan kurdum ekran kartınıda kaldırıp tekrardan kurdum aynı sorun devam ediyor. güncel sürümlerini yükledim üstelik.https://www.chip.com.tr/forum/Mavi-Ekran-Reset-Donma_t103367.html
Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 06 Kasım 2009 01:05
sendotilyon'a çok teşekkür ederim dediğini yaptım tam ekran izLeyebiLiorum saoLasın kardeş
ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ BANADA YARDIM ETSİN BEN BÜN İE9 İNDİRDİM AMA FACEBOOKTA VİDEOYU TAM EKRAN YAPTIĞIMDA GÖRÜNTÜ KARŞIYO YOUTUBEDE AYNI SORUN YOQ AMA SADECE İZLESENE.COM WE FACEBOOK.COM DA AYNI SORUN OLUYO LÜTFEN YARDIM TŞK:)
videoya sağ tıklayın donanım hızını kapatın sorun kalmıyor çok ben bizzat denedim oldu ayrıcada www.facebook.com/lavukplayerfun bu adreste sorularınızı sorarsanız her soruya cevap verebiliriz.Oyun felan farketmez her türlü sorun...
Arkadaşlar Sürekli Değil Geçenlerde biraz yükleme sorunu vardı. Yavaşlar Diye Diğer Programlardan 1 Veya 2 Tane Kaldırdım O Günden Sonra Video İzlerken küçük Ekranda Güzel İlerliyor Ama Tam Ekran Yapınca yavaş İlerliyor