Mehaba arkadaşlar call of duty modern warfare 2 yükledim sorunsuz oynuyordum tam en heyacanlı yerinde
''ERROR Insufficient free disk space. Please free at least 5 Mb of free space on game drive" hatası verdi disk de yer yok desem 80 gb boş yer var bu nedir yardımcı olabilcek var mı şimdiden teşekürler
TAM En Heycanlı YERİNDE
birçok kişi yazmıs bu sorunu googlea yazarsanız birsürü site ckıor bazıları ekran kartı kaldırmıor zihniyetine girmiş..yabancı forumdada bir eleman autosave klasöründeki dosyaları silerek düzelttim demişkonuyu açmadan önce tabiki google araştırdım ama çare bulamadım son çare buraya açtık konuyu şimdi autosave dosyasını silince oyunun geçtigimiz bölümleri siliniyor ve yeniden başlamak gerekiyor yani o olmuyor tinede sağol
bazı aramalarda google gercekten çöplük yani..
valla usta haklısın onu silersende save ler gidicekte..eleman ole yaptıgını halletmiş..türk forumlarındada herkes ati kartlar yuzunden sorun..nvidia aldm düzeldi falan demiş abuk sabuk..ama mantıken zaten eger ekran kartı oyunu acmıssa oraya kadar bu ati nvidia olayı degildir ne yazıkki türk forumlarında falan fan boy olayı cok fazla var..adam güncel driverları vs yuklemior 500 liralık karta cok kotu diyor.ondan sonra enayi gibi gidip 700 tl ye nvidia falan alıyor en güncel sürücüyle gelmiş olarak sonra da butun sorunlarım cozuldu en güzeli nvidia dior..ne acayip milletiz.
oyunla ilgili sorun yaşıyorsanız bu sizin hatanızdır oyunu sorunsuz oynayabilmek için 5 kural var aslında belkide daha fazla hepsini biliyorum ama burada paylaşmıyorum illegal e giriyor
şunu söyleyebilirim eğer oyunu hiçbir yolla açamadıysanız os den kaynaklı bir sorun olmadığından eminseniz anakart ve ekran kartı bios unu son haline güncellemeniz gerekir çok risklidir mesela bazı ati kartlarda prototype oyuna girerken atıyor hatta steam versiyonlarda bile bunu yabancı forumlarda gördüm çözememişler çözümü bu benim kişisel fikrim anakart ve ekran kartı bioslarının son sürümlerine güncellenmesidir bu şekilde çözülmesi gerekir