Arkadaşlar benim pc de McAfee İnternet Security ve Zemana Antilogger programları kurulu ama belliki tam anlamıyla koruyamıyorum pc yii daha hangii programları kurmam gereklii acaba tam bii güvenlik oluşturmak adına ????
Tam güvenlik için hangi programlar ??
Kaspersky Eset Onları Unut Kaspersky Kullandım Bir İşime Yaramadı Kaspersky İle Ancak Virüs Görürsün Temizleyemezsin ESET desen bişi deil zaten ancak küçük pc kapatma virüslerini hallediyor benim gördüğüm en iyi virüs programı AVG
yorum için teşekkürler öncelikle ancak aradığım şey yeni bi virüs programı değil ben McAfee nin bulamadığı virüsleri bulacak malwarebytes falan cinsinden programlara ihtiyaç var mı birde usb virüslerini engelleycek programlardan hangisini önerirsinizz gerek var mıdır ??
Internetten kaynagini bilmediginiz, guvenilmez .exe'leri calistirmayin, Firefox kullanin, hicbir antivirus programina gerek yok. Birde isletim sisteminiz XP ise bilgisayara taktiginiz Flashdisk vb. autorun ozellikli cihazlara dikkat edin.
İkisi son derece güvenilir yazlılımlardır. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz :)
peki bu 2 yazılım yeterli oalcak mı anti malware yazılım falan kurmaya gerek yok mu ?
ama internetten 600 virüslü dosya indirdim 600 tanesini buldu sildi ben memnunum.