arkadaşlar ücretli yazılım alamayan arkadaşlar açısından yararlı olur kanımca(benim gibi)
bir pcde güvenlik açısından bulunması gereken programlar
Tam Sistem Güvenlik
1.Avira Antivir 2009.
2.Windows Defender.
3.Win Patrol.(Sadece Gereken Durumlarda Çalıştırılmalı)
4.Combofix(Masaüstünde durmalı gerektiğinde güvenli modda taratöa yapılır).
5.Sürekli Güncel Windows.
Şu sıralar KİS 2009'un ücretsiz legal 100 günlük sürümü var güvenlik forumuna bak bulursun.Bende yeni geçtim.
Kasmaya gerek yok o kdar yahu .. KİS 2009 yada Nod32 yeterli..
bektashKasmaya gerek yok o kdar yahu .. KİS 2009 yada Nod32 yeterli..Verdiğim programların hiçbirisi kasmaz zaten combofix ve winpatrol sadece gereken durumlarda çalıştırılır.Bende zaten KİS 2009'a geçtim,bakalım...
Mustafa@PCVerdiğim programların hiçbirisi kasmaz zaten combofix ve winpatrol sadece gereken durumlarda çalıştırılır.İnanamıyorum...Bende zaten KİS 2009'a geçtim,bakalım...
evet onu gördüm 100 günlük sürümünü 100 gün bitince bir daha uğraş yok key bul falan.ücretsiz programlarlada tam sistem güvenlik sağlanır
threatfire güvenlik duvarı nasıldır iyi bişey ni ben kullanıyorum ama arkadaşlardan hiç biri tavsiyeleri arasında bu güvenl
ik duvarı tavsiyesi yok
ziyaaaİnanamıyorum...Neye ?
Mustafa@PCNeye ?Kis 2009a gectiğine neuse
ziyaaaKis 2009a gectiğineNeden?,Deneme amaçlı geçtim.
Neden Şaşırdın.
Ücretsiz tam güvenlik için aklıma gelen programları yazıyorum.
Avast
Avira Antivir Premium Security Suite(6 aylık tam sürüm kampanyası var. Kampanya bitene kadar ueni kampanyası çıkmazsa, ki çıkıyor diyor kullananlar, Avira Antivir Personal Edition'dı galiba bedava sürümü. Paralı sürümüyle arasında çok fark yok diyorlar.)
Comodo Internet Security 2009
Comodo BOClean
Spybot: Search&Destroy(SDHelper, IE'ye koruma ekliyor.)
SpywareBlaster
Yukarıda sadece koruma özelliği de içerenleri yazdım.
Koruması olmayan tarama amaçlılar:
Malwarebyte's Anti-Malware(koruma modülü paralı)
Combofix
SUPERAntiSpyware(koruması paralı)
Malwarebyte's Anti-Malware ve Spybot'un ayrıntılı kullanım kılavuzlarını blogumdan bulabilirsin. (imzamda blogum)
Avast'ı unutuyordum az daha Avast'ın ücretsiz sürümü de gayet başarılı.
Ayrıca flash disk autorun koruması için Panda Security'nin ücretsiz USB Vaccine diye kurulum gerektirmeyen ufacık bir yazılımı var.
ücretsiz olarak avira antivir iyi bir tercih.Tabi ara sıra kasper vs böyle kampanyalarla daha bi güzel oluyor
tavsiyeleriniz<için saolun
Mustafa@PCNeden?,keşke hiç geçmeseydin kaspersky, 2009 versyonu ile kendini bozdu çoğu virüsü bulamıyor(ben ve arkadaşlarım buna şahit olduk) 2007 ise tam tersi gerçekten iyi...Deneme amaçlı geçtim.
Neden Şaşırdın.
sen 2007 kullan arkadaşım
dextercanarkadaşlar ücretli yazılım alamayan arkadaşlar açısından yararlı olur kanımca(benim gibi)benim kendi kullandığım şöyleki:
bir pcde güvenlik açısından bulunması gereken
eset nod32
windows deffenger
anti malwaresizede tavsiye ederim fakat eset'in key numarasıyla felan uğraşamam dersen de onun yarine avira antivir'de önerebilirim