tam sürüm programı kullanma

joker96
10-04-2012, 19:33   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
100 mesaj

arkadaşlar kendime tam sürüm bir program aldım ve diğer bilgisayarıma yüklemek istiyorum ama ürün anahtarı sadece 1 kişilik acaba diğer bilgisayarıma yükleyebilir miyim

biraz araştırdım smart install maker la portable yapıyormuşsun ama daha sonra programı deneme sürümünü indirdiğimde devre dışı olduğundan veya ilişkili etkin aygıt olmadığından hizmet başlatılamadı dedi lütfen yardım eder misiniz?

Banned
10-04-2012, 19:41   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Önemli olan nasıl etkinletirme yaptığı. Etkinleştirme yaparken net bağlantısı istiyor mu, yada bağlantı isteyip email adresi vs. istiyormu. Bazan ilk etkinleştirilen bilgisayarın mac adresi ile lisans özdeşleştirilir ve başka bilgisayarda etkinleştirme olmaz, bazan mail adrei ile etkinleştirme yapılır mail adresi girildiği sürece etknleştirme kabul edilir, bazan net gerekmez lisans yeterlidir bazan o lisansla sadece bir bilgisayarın nete bağlanması gerekiyordur vs. vs..

Yani bu tamamen yazılıma bağlı. İsterseniz kurup deneyin. Sorun olursa nasıl olsa legal lisansınız olduğu için gerekirse müşteri hizmetlerini arayıp etkinleştirme isteyebilirsiniz.

mustafa2116
10-04-2012, 23:54   |  #3  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

Ben şunu anlamıyorum Mac adresine bağlamak.
Sorun
1- Bilgisayarım her açtığında Yenilenir ve sisteme atadığım Özel programca İP-MAc adresleri kapatılır.
2- Mac adresi Saat başı değiştirilir. Özel uygulamayla İp Çok farklı yerde gösterilebilir.
3- Bilgisayar kullanıcı adı belli olsada çok kullanıcı vardır.
4-Aygıtın lisansı kaydetmesi yetkisizlikle sonuçlanır.

Satın aldın ama 2 saat sonra kullanamazsın Bu ne halt Bunu nasıl çözcez.

Banned
11-04-2012, 00:49   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Alıntı: mustafa2116  
Ben şunu anlamıyorum Mac adresine bağlamak.
Sorun
1- Bilgisayarım her açtığında Yenilenir ve sisteme atadığım Özel programca İP-MAc adresleri kapatılır.
2- Mac adresi Saat başı değiştirilir. Özel uygulamayla İp Çok farklı yerde gösterilebilir.
3- Bilgisayar kullanıcı adı belli olsada çok kullanıcı vardır.
4-Aygıtın lisansı kaydetmesi yetkisizlikle sonuçlanır.

Satın aldın ama 2 saat sonra kullanamazsın Bu ne halt Bunu nasıl çözcez.

Her ağ kartının kendine özgü sabit bir mac adresi vardır ve bu mac adresi kartı değiştirmediğiniz sürece değişmez. Yani bilgisayarı her kapatıp açışta mac adresi değişmez. Ayrıca kimsede elindeki lisansı kaybetmek için abudik gubidik yazılımlar kullanmaz.

AmbaSSadoR
11-04-2012, 00:52   |  #5  
AmbaSSadoR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
400 mesaj

thinstall maker programını(portable hazırlama) deneyin eğer program  başka bir ek bileşen veya  bir server yazıcı desteği istiyorsa yine hata verir !

mustafa2116
11-04-2012, 01:38   |  #6  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Alıntı: khramn  
Her ağ kartının kendine özgü sabit bir mac adresi vardır ve bu mac adresi kartı değiştirmediğiniz sürece değişmez. Yani bilgisayarı her kapatıp açışta mac adresi değişmez. Ayrıca kimsede elindeki lisansı kaybetmek için abudik gubidik yazılımlar kullanmaz.
Bu tür tek bilgisayar Lisanlı ürünler tamamen karşıyım.

Kendime ait bir programı sadece bir bilgisayarda kullanmak zorundayım oysaki 1 bilgisayardan çok fazla bilgisayarda aynı programı kullanıyorum sonucundaysa o bilgisayarda kurulu olsada bir daha işime yaramıyor.

Diğer yandan bir dahada kurdurtmuyor nedeni İşte mac işte gol diyorlar.

Abidik gubidik dediğin Programlar Belki senin için bir anlam ifade eteyebilir ama mac adresinin Kapatılması Server hizmeti verenler için çok önemlidir. Zira aygıtların neler olduğu bu alandan rahat seçilir :)