ark. vista kullanıyorum ag ve paylaşım merkezine girdiğimde genelde tanımlanıyor uyarısı çıkayor.bu da internet erişimini etkiliyor sanırım sorun neden kaynaklanabilir
Tanımlanıyor..!
Bunda bir problem yok. Ağ güvenlik ayarlarınıza göre ağ bağlantınızı yapılandırana kadar geçen sürede o şekilde "tanımlanıyor" yazıyor. Biraz beklemeniz gerekiyor. Normal bir ağ bağlantı süreci yani. Sonra "ortak konum", "ortak ağ", "ağ" durumuna geliyor. Resimdeki gibi:
Düzeltme: Sorununuzu anlamamışım. Ethernet sürücünüzü güncelleştirmeyi deneyin.
üstat sürücüleri aygıt yöneticisinden otomatik tarattırdım bir kaçını ama güncel oldugunu söylüyor. ayrıca benim laptop
Aygıt yöneticisi sürücü güncelleme için sanırım Microsoft sunucularına bağlanıyor. Ben de geçen ekran kartı sürücüm için aynısını yapmıştım; sürücünüz zaten güncel dedi. Sonra üretici web sitesine bakayım dedim; merak bu ya. Orada güncel sürüm vardı. Siz de kontrol edin derim. Benimli de laptop. Laptop ethernet kartı sürücüsü kullanmıyor mu, ya da kablosuz adaptör sürücüsü? :)
:) hp yazılımı ile de tarattım oda güncel oldugunu söylüyor
başka bir sebebden dolayı olabilir mi
Demek ki sebep başka. Kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Sinyal durumu nasıl? Kopup kopup geliyor olabilir mi?
Düzeltme: Yahut da kablo düzgün yerleştirilmiş mi? Çünkü diğer ihtimal bağlantı kopması.