acer marka dizüstü bilgisayarımla normalde sorunsuz bağlandığım kablosuz ağıma bugün denediğimde bağlanamadım.ağ tanımlanamadı.aynı modemden kablolu bağlandığım masaüstü bilgisayarımla hala sorunsuz internete bağlanabiliyorum ama dizüstü bilgisayara eterneti taktığımda yine başarısız oldum yani ne kabloyla ne kablosuz bağlanamadım.bu tanımlanmayan ağ sorunu neden kaynaklanabilir?nasıl çözülür?
(bu arada bugün virüs programımın süresi doldu yaşanan tek değişiklik bu alakası olabilir diye yazdım.) yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekür ediyorum...
tanımlanmayan ağ sorunu?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
161 mesaj
arkadaş laptopunun anakart driver ını bi yenilde veya update et :) bişeyler yap olmadı format cek :D
Taze Üye
3 mesaj
merhaba arkadaşlar ben windows 7 bıld 7100 kullanıyorum modemim aırties rt206 kablolu modem ama modemi açıp kapadığımda ağ ve pylşım mekezine tnımlnmyan ağ(publıc network) dio bu neden olabilir acaba ve çözümü nedir acil yrdım
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
61 mesaj
arkadaş laptopunun anakart driver ını bi yenilde veya update et :) bişeyler yap olmadı format cek :
Ne formati durup dururken, ayrica birseyler yap ne demek zaten ne yapacagini bilse buraya yazmaz.
Arkadasim sorunun icin bence once ip adresini yenilemeyi bir dene, olmadi kendin ip adresi ver veya bazen modem i yeniden baslatmak da cozum olabiliyor.