tarayıcı sorunu

qunes
11-11-2009, 20:02   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

bilgisayarımda yüklü olan  explorer ve firefox  tarayıcıları var ama açmak istediğim sayfayı bana firefox de açıyo ben bunu varsayılan tarayıcıdan explorer yaptım bu sefer explorerda açıyo ama açık olan sayfamı kullanarak açıyo yani yeni bir sayfada açmıyor örneğin google açtığım bir sayfa var diyelim onu simge durmuna attım  ben mesengeri kullanarak posta kutusu simgesine tıkladığımda  bu açık olan sayfayı kullanıyo ben ise  yeni bir sayfada açmak istiyorum  ne yapabilirim

zxsel
11-11-2009, 20:11   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

fırefox u kurarken yanlsı kurmusun bence cunku fırefoxu kurarken soylesecekler cıkar ıce bırsey aktarayımmı ona hayır dıcen bırde on tarayıcıolarak fırefox kullanılsınımya hayır dıcen sen ısaretlı olarak hepılerı deyıp kurmusun bunu fırefoxu kaldır oyle bak  explorere bak bakımduzelcekmı duzelırse fırefoxu kurarken okuyarak ılerı de ısaretlerıkaldır ok..

qunes
11-11-2009, 20:21   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

hayır ama daha  önceden böyle bir sorun yaşamadım firefox yeni kurmadım zaten  ikisini birlikte kullanıyordum sorun yaşamıyordum 2 gün önce mesengerin yeni sürümünü yükledikten sonra oldu bu sorun 

Erhan Tiryakioğlu
11-11-2009, 20:51   |  #4  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

IE'yi Fabrika Ayarlarına Geri Dödürün ...

IE'ye Girin Araçlar > Seçenekler > Gelişmiş Sekmesi ve Sıfırla Butonu

Kolay Gelsin ...

JhonDanieL`s
12-11-2009, 00:28   |  #5  
Yeni Üye
29 mesaj

İnternet Explorer - Sağ tık - Özellikler - Sekmeler (Web sayfalarının sekmelerde görüntülenme biçimini değiştirin) yanındaki ayarlar` ı tıklayın. Açılan menüde " Açılır pencerelerle karşılaşıldığında " üst başlıklı bölümde - " Açılır pencereleri her zaman yeni pencerede aç" ` ı işaretleyin. Tamam diyip internet özelliklerini kapatın. Bu ayardan sonra direkt olarak tıkladığınız her link yeni sayfada açılacaktır.