bilgisayarımda yüklü olan explorer ve firefox tarayıcıları var ama açmak istediğim sayfayı bana firefox de açıyo ben bunu varsayılan tarayıcıdan explorer yaptım bu sefer explorerda açıyo ama açık olan sayfamı kullanarak açıyo yani yeni bir sayfada açmıyor örneğin google açtığım bir sayfa var diyelim onu simge durmuna attım ben mesengeri kullanarak posta kutusu simgesine tıkladığımda bu açık olan sayfayı kullanıyo ben ise yeni bir sayfada açmak istiyorum ne yapabilirim
tarayıcı sorunu
fırefox u kurarken yanlsı kurmusun bence cunku fırefoxu kurarken soylesecekler cıkar ıce bırsey aktarayımmı ona hayır dıcen bırde on tarayıcıolarak fırefox kullanılsınımya hayır dıcen sen ısaretlı olarak hepılerı deyıp kurmusun bunu fırefoxu kaldır oyle bak explorere bak bakımduzelcekmı duzelırse fırefoxu kurarken okuyarak ılerı de ısaretlerıkaldır ok..
hayır ama daha önceden böyle bir sorun yaşamadım firefox yeni kurmadım zaten ikisini birlikte kullanıyordum sorun yaşamıyordum 2 gün önce mesengerin yeni sürümünü yükledikten sonra oldu bu sorun
İnternet Explorer - Sağ tık - Özellikler - Sekmeler (Web sayfalarının sekmelerde görüntülenme biçimini değiştirin) yanındaki ayarlar` ı tıklayın. Açılan menüde " Açılır pencerelerle karşılaşıldığında " üst başlıklı bölümde - " Açılır pencereleri her zaman yeni pencerede aç" ` ı işaretleyin. Tamam diyip internet özelliklerini kapatın. Bu ayardan sonra direkt olarak tıkladığınız her link yeni sayfada açılacaktır.