herkese selam. matematik ve geometri testlerini bilgisayara aktarmak istiyorum hangi tarayıcıyı önerirsiniz.
tarayıcı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abi bilmem ama şu var bende de bunlardan çok var..İstersen vereyim..Hp tarayıcıları çok ünlü bilmem o olabilir..
Görüntü çokda önemli değilse her marka olabilir.Yalnızca DPI ayarını iyi yap yeter.Ha birde:tarayıcının programının kolay ve pratik kullanımlı olmasına dikkat et.Yoksa başka resim programları kullanmak zorunda kalabilirsin.Ama şu varki Serdarın'da dediği gibi HawletPackard çok iyi bir marka.
Hmm bencede marka çok önemli değil, hp olabilir.
Önemli olan yazıyı bilgisayar aktarırken karakter tanımlama özelliğini kullanman. Bunu chipde bir sayıda anlatmışlardı bir progrma ile scan ettiklerini bir resim gibi değilde bir word dosyasi gibi saklıyabiliyorsun. Böylece çok daha iyi oluyor.
HP yazıcı alırsan onun yanında verdikleri program da tarattığın metni word e atabiliyor üzerinde değişiklik yapabiliyorsun. Yani text dosyaya çeviriyor...
Marka marka bilemezsin, ancak artık rekabet hat safhaya ulaştı, o yüzden iyi bir markanın bunu gözardı edeceğini zannetmiyorum.
Bence de HP olmalı. Fakat kullandığın modelin en son sürümünü internetten HP sitesinden yükleyerek taradıklarını istediğin formatta (doc- pdf gibi) sorunsuzca kaydetmeyi sağlayabilirsin..
Hayır Hayır !!! mutlaka araştırın.sürücülerine . kutusunda gelen yazılımlarına kadar herşeyini... en onemlisi SUPPORT . DESTEK , DESTEK! ucuz ve uygun diye aldığım ve son ana kadar da bana yeterli gelen PRİMAX Colorado 1200p tarayıcımı Xp ye geçtiğim günden bugüne xp sürücüsünü temin edemediğim için kullanamıyorum.O zamanlar türkiye distrübütörü Garantörü!!! Mascom bilgisayrda adı ve sanı bile kalmamış.Bayisi oldukları markayı bile hatırlamıyorlar.İnt.de DriverGuide diye bir yer varki cadı kazanı.Ahret sorularına sabır gösterdiğim halde uyduruk sürücülerle sistemimi berbat ettiler.
Şimdi sadece PRİMAX COLORADO 1200p ye uyabilecek ve çalıştırabilecek yani uyumlu herhangi bir markanın xp sürücülerini bulabilirmiyim ? ?? bu yöntemide denicem olmazsa evimde çalışabilecek ama çalışmayan ve havaya giden 100 dolarlık teknolojik bir artık olacak.
Umarım bu konuda bir fikri olan vardır.