internet explorer 6,chrome,firefox tarayıcılarda mynete 20 saniye beklemeden giriyor ama internet explorer 7 ve 8'de ise mynete tıkladığım an 20 saniye bekliyor sonra mynet sitesine girmeye başlıyor bu neden kaynaklanmaktadır?(tşk)
Tarayıcılar
benim kulandığım prgramlarının aynısını veya daha fazlasını kulananlar var ama onlarda mynetle bir sorun yok bile varsa lütfen yardım etsin (format attım formatla ilgili bir şey değil ) turkneten kaynaklanıyor olabilir mi? ttnet bu sorun yok gibi turkneti olupta aynı sorunu yaşamayan varsa yazar iyi olur.
Son Düzenleme: sendotilyon ~ 02 Temmuz 2009 11:19
yerel ağ bağlantısının neresini kontrol ediceğiz(açıklarmısın)
Söylediğin sorun tek anlamı bahsettiğin URL'yi çözümlerken beklemesi. Ayarları otomatik algıla kısmını açıp veya kapatabilirsin... veya kullandığım güvenlik programlarının gereksiz yere IE7 veya IE8'e eklediği eklentilerle gezdiğin yerleri önce kontrol etmesi yatıyor olabilir.
Ayrıca Okur İpuçları bölümünde IE8 ile ilgili hızlandırmanın yolları gibi bir bölüm var. Ondaki adımları yapmanı tavsiye ederim. Özellikle eklentilerle olan kısmı...
Mesela Sun Java eklentisi, IE'yi köstekleyen en büyük eklentilerden biridir, derhal kaldırılması öneririm.