Firofox veya opera, ie farketmez ama yer imleri vesaire kişiselleştirdiğim tarayıcıma heryerdenulaşmak istediğimde nasıl bir yol izlemem lazım. Mesela SkyDrive aherhangi bir bilgisayardan ulaşabiliyorum depoladığım bilgilerimiistediğim bilgisayardan ulaşıp kullanabiliyorum VLM sayesinde. Malumdurartık virüs vs den dolayı çökme sonucu makinemizi yeniden formatladığımzaman Tarayıcımı tekrar yapılandırmam gerekiyor. Vardır bunun bi yoluama ben konunun biraz cahiliyim. İlgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Tarayıcıma her yerden ulaşayım.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
Firefox Portable kullanabilirsin.
Taze Üye
8 mesaj
Firefoxta weave eklentisi var.Onu kullanarak istediğin yerden firefoxuna kendi yer imlerini , parolalarını ekleyebilirsin.
OP Yeni Üye
23 mesaj
Firefoxta weave eklentisi var.Onu kullanarak istediğin yerden firefoxuna kendi yer imlerini , parolalarını ekleyebilirsin.Öncelikle yardımın için teşekkür ederim. Başka bilgisayardan eklentiyi kurdum. Fakat yer imlerimi, parolalarımı o tarayıcıdan kaldırmak istediğimde nasıl bir yol izlemem lazım.(Firefox ayarlarını kastetmiyorum.) Yani diyelim ki arkadaşımın bilgisayarından veya internet cafeden firefoxu kullandım işim bittiğinde bunları kaldırıp tarayıcıyı tekrar eski haline getiremedim bir türlü. Teşekkür ederim.