Ben şuan 24 ay taahhütlü Net4 Başlangıç paketi kullanıyorum. Taahhüt süresi bugün doluyor ve tarifemi Netlimitsiz yapmak istiyorum. Ama bu ay kotayı fazla aştım ve max 87 lira fatura gelecek. Eğer limitsiz yaparsam. 59 lira mı gelir? Yoksa 59+87 lira mı?
Tarife Değişikliği
Bu ay ki faturanız neyse o gelir. Yabi şu an 24 ay taahütlü Net4 tarifenize göre fatura gelecektir. Eğer kotayı aştıysanız ona göre de faturada fiyat artışı olur. Hangi tarifeye geçerseniz geçin geçtiğiniz ay değil, o tarifeye geçtiğinizden sonraki ay artık yeni paketinizi (tarifenizi) kullanabilirsiniz.
Birkaç yerde gördüm. Eğer tarife değiştirirseniz aynı ay içinde hem eski tarifenizin hem de şimdiki tarifenizin ücretini ödersiniz diyordu. Böyle birşey olmaz umarım.
Peki ben tarifeyi online işlem merkezinden değiştirecem fakat 12 ay indirimli netlimitsizi bulamadım. Acaba bu kampanya sadece ttnete yeni geçenler için mi?
Peki ben tarifeyi online işlem merkezinden değiştirecem fakat 12 ay indirimli netlimitsizi bulamadım. Acaba bu kampanya sadece ttnete yeni geçenler için mi?Galiba öyle oluyor aynı şeyi ben de yaşadım Online İşlem Merkezi'nden geçtim fakat kampanya olarak sadece antivirüs gibi ufak tefek 4-5 tane hizmet verdiler. Zaten onları da Online İşlem Merkezi'nden görebiliyorsunuz.