ciddi anlamda grafik tasarim ve animasyon tasarim ögrenmek istiyorum bunun için hangi progranlarla başlamaliyim işe önerilerinizi bekliyorum.....
tasarim önerileniz???
Bu konu hakkında Chip DVD'de genellikle eğitimler oluyor. Photoshop'un yeni sürümü çıktıkça eğitimi Chip dergisince veriliyor. Basitten başlama direk Photoshop'dan başla derim. Deneme sürümünü işimdilik kullan baktın beceremiyosun kaldırıverirsin, ama sarmaya başlarsa git orjinalini al kullanmaya başla.
Grafik tasarım için Corel Draw yada Adobe illustratorkullan ama bu iş için sadece program yetmiyor arkadasım çok zengin bir hayal gücün olması ve konuya hakimiyet gerekiyor
Kolay gelsin
Macromedia fireworks ve macromedia flash mx yada 8 programlarına bakabilirsiniz.
ciddi anlamda dediğinize göre photoshop olmazsa olmaz, bol kaynakta bulabileceğiniz yaygın bir program
Kaçarı yok adobe photoshop cs4 yada sistemim yetiyor diyorsan cs5 kuracaksın. Chip'in eski sayılarını bulabilirsen sayısız kez photoshop öğreniyorum. gibi eğitim serileri verildi. Bulamazsan google a photoshop öğreniyorum, photoshopta şu nasıl yapılır vs yazmaya başla devamı gelir zaten.