Arkadaşlar öncelikle söyleyeceğiniz hersöz için şimdiden teşekkürler....
500 gb seagate freeagent go harddisk im var. Uzun zamandır kullanıyordum.Geçenlerde içindeki verileri başka bir harddisk e aktardım...İçi boşalınca veri atmaya çalıştım fakat atmadı. Bende biçimlendirmeyi denedim. Hızlı biçimlendirmede biçimlendirdim. Biçimlendirme tamamlandı...İçinde ufak kblik dosyaları attığımda alıyor. Fakat uyarı veriyor. (bu dosyayı kopyalamak için yönetici izni sağlamalısınız) Devam diyorum daha sonra şu uyarı geliyor (c/.../../ konumunda değil Öğenin konumunu doğrulamayıp yeniden deneyin)...
Harddisk i söküp yeniden hızlı olmadan biçimlendirmeye çalışıyorum. Biçimlendirme tamamlanaıyor diyor... Daha sonra hızlı biçimlendirmeyi deniyorum yine biçimlendirme tamamlanamadı diyor...Başka bilgisayarlarda da denedim hızlı biçimlediyor fakat içine dosya atamıyorum...Normal biçimlendirdiğimde bazen 500 gb (ki bu çok yüksek) bazen 0 mb olarak gösteriyor. Bilsayara taktığımda bazen görüyor bazen görmüyor.. şu anda otamatik kullan ekrana gelmesede bilgisayar tanıyor 465 boş gözüyor.Ama dediğim gibi içine dosya atamıyorum.
Format biçimlendirme herşey olur içinde zaten bişey yok. Yeterki tekrar kullanmaya ya başlayayım.
Yardımlarınızı Bekliyorum
Sorun Halen Çözülememiştir.