arkadaşlar muhasebe programındaki verileri yedekleyebilmem için harici harddisk alıcam önerisi olan varmı pek anlamam harici harddisklerden almadan bi danışıyım dedim. wd veya seagate markalarını düşünüyorum kapasite 320 gb veya 250 gb olcak birde win 7 ile uyumlu olursa iyi olur.
taşınabilir harddisk öneri
win7 uyumlu/değil diye bir şey olmaz merak etmeyin. Samsung'un 320gb taşnablr harddiskini kullanıyourum ben tavsiye ederim migrosta 129tl gibi bir rakama satılıyor,teknosada da bulabilirsiniz.
win 7 uyumlu değil ise win 7 de diski tanımamazlık gibi bi sorun yaşanmaz değilmi
O tip önemli verilerinizi yedeklemek için harici disk kullanmanızı tavsiye etmem. Düşürebilirsiniz, rahatlıkla darbe görebilir ve içindeki verileri kurtaramazsınız. Bence ya ikinci bir sabit disk alın ya da verilerinizi düzenli olarak intertte "upload" edin. Bunun için ücretli ve ücretsiz servisler bulunuyor.
hepsi birbirine benziyor ben toshiba kullanıyorum. gayet iyi çalışıyor ısınma problemi de yok
peki bilgisayarda virüs varsa harici diskide bulaşırmı yoksa kendi içinde virüse karşı koruma programı varmıdır?
bende 2 ay kadar önce vatan bilgisayardan 1 tb. lık seagate harici disk aldım. herhangi bir problemi yok. tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba.
Ben de harici disk almayı düşünüyorum. Teknosa'da Trekstor marka 750 GB'lık bir model var. Sadece 99 TL. O fiyata o ürün çok ucuz değil mi? Trekstor markası nasıl? Kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
peki bilgisayarda virüs varsa harici diskide bulaşırmı yoksa kendi içinde virüse karşı koruma programı varmıdır?1 tb hdd var bugüne kadar dayanmasının yani virüs girmemesinin tek sebebi esed kullanmamdır yaklaşık 460 gb dolu hiçbir zaman çökmedi ama çabuk ısınıyo ısınmadan dolayıda hissedilir derecede veri gönderip alma yavaşlıyo bende kasanın içine taktım sorun çözüldü.
1 tb hdd var bugüne kadar dayanmasının yani virüs girmemesinin tek sebebi esed kullanmamdır yaklaşık 460 gb dolu hiçbir zaman çökmedi ama çabuk ısınıyo ısınmadan dolayıda hissedilir derecede veri gönderip alma yavaşlıyo bende kasanın içine taktım sorun çözüldü.Hangi marka hdd kullanıyorsunuz?
Arkadaşlar bende bir tane harici harddisk almayı düşünüyorum. tercihimi daha çok markadan değil fiyattan yana kullandım diyebilirim. Sizce
Seagate Expansion 750GB External Hard Drive ST907504EXA101-RK
bu ürün nasıl kullanan var mı? Taşınabilir ve adaptörsüz olması tercihimdir?