Üstkata taşınıyorum ,çoooook işim var ben bittim.Koca ev taşıncak sonrada yerleşcek,düş bayıl oooy oy.
Taşınıyorum
- 1
- 2
AdRaMiTiÇok şükür üstkat,biraz rahatladım şimdi:S Püfff bende bişey var sandım altı,üstü üst kat..
Biz 12 kere taşındık ölelim o zaman
Hemde üst katta değil Türkiyenin bir ucundan diğer bir ucuna..
Kamyon üstünde,Otobüs koltugunda,Günlerce rezil bi hayat..
Bence haline şükretmelisin..
Sizde sağolun,sonuçta ev değişcek zor işte öf.
OnlyManniyi eğlenceler, kolayEğlenceli he iyi öle olsun eğlenceli olsun.
İyi oluyor,ağırlığım alınıyor:D
Yardım lazım mı? :)) hadi kolay gelsin...
Mesaj başlığına baktım heralde bu forumu bırakım başka bir foruma taşınıyorsun zannetim çok sevinmiştim Tüh!
JeWoRMesaj başlığına baktım heralde bu forumu bırakım başka bir foruma taşınıyorsun zannetim çok sevinmiştim Tüh!hiç bir yere taşınmasın o bizim aşk doktorumuz önceki konulardan beni hatırlar.
Yok bu forumu ve üyelerini seviyorum ,bırakmaya niyetim yok,Jewor hevesin kursağında kalacak üzgünüm,(ben bu forumda seninlede mutluyum), bolbol seni elbetteki hatırladım (durumlar iyidir umarım):D
Coşkun Bey ,taşınırken yardım edenler olcaktır elbet sağolun:D
taşınmak gertçekten çokk zor kolay gelsin ne diyim
PcMaKeRpcword ün kesin notebook u var taşırken bir yandan yazmış ::D
Çok abartıyorsunuz yaaa. 3 oda 1 salon olsa 3 kişi 1 günde çok rahat bitirebilir. Siz iş görmemişsiniz. Gidin köye sabahtan akşama kadar güneşin altında çalışanları görün...
Neyse allahtan yurtdışına taşınmıyorsun... Yoksa forumda yas tutardık pcword için
yaw arkdaşım sana allah yardım ettsin diyorum ama bu bir gerçek o yorgunluktan sonra bir duş birde güzel bir çay gider
H@ckerCesurÇok abartıyorsunuz yaaa. 3 oda 1 salon olsa 3 kişi 1 günde çok rahat bitirebilir. Siz iş görmemişsiniz. Gidin köye sabahtan akşama kadar güneşin altında çalışanları görün...Abartmakmı,anlatayım şimdi ilk yapılan yatak odasını baştan kurmak,bazayı,gardropu kur çok kolayya.Marangoz gelcek ,tesisatçı gelcek çamaşır makinesini bulaşık makinesini bağlıcak (ha bunlardan önce boya badanayı hiç saymayalım şimdi onla meşgulum )mobilyalar kurulcak,beyaz eşyalar yerleştirlicek,mutfaktakiler yerleşcek ben zatialim yapcam,kurulan mobilyaların çekemeceleri ve gardrop düzenlencek ,televizyon anten bağlantıları,telefon bağlantıları felen olcak,tüm bunlar olurken çıkacak her türlü pislik için temizliği hiç sormayın,daha neler neler çıkar başıma.Neyse allahtan yurtdışına taşınmıyorsun... Yoksa forumda yas tutardık pcword için
Yoksa forumda yas tutardık pcword için
Bu söz acaba ne kadar doğru forumdan ayrılmak zorunda kalsam kaç kişi üzülür.Sonra bi pcword vardı diye kim hatırlar.
- 1
- 2