baht sormuş:
Merhabalar
Sizlere 3 soru yoneltmek istiyorum.
1.ci sorunum Bilgisayarimda kullanimdan cikmak istedigimiz (acil durumlarda yada sistem takilmis ise) Ctrl+Alt+Del secenegi ile karsimiza Task manager gelmekte lakin son 2 ay a kadar ayni silemi yaptigimda garip bir durum soz konusu sorun Ctrl+Alt +Del i tikladigimda gene ekran gelmekte lakin garip bir task manager ekrani garip derken norml bir kare ekran cikmakta suan hali hazirda kullanimda olan programlar buyuk simgeler halinde yer almakta ustte normalde ayrac ile farkli menulere gecme kisimlari olmamaktta hatta altinda yer alan gecis yap gorev sonlandir yada kapat butonlari bulunmamakta ben bu ekrani acinca buyuk kullanimdaki prog. uzarine sag tiklayip kapa yapiyorum task manager ekranini kapamak icin ise saat ikonunun yaninda cikan task manager ikonundan kapamak zorunda kaliyorum.Sizden ricam bu sorun eski normal haline nasil doner?
2.ci soum ise kullanmis oldugum acer aspire serisi laptop satin alirken hic bir cd vermediler pc ye format atmak istiyorum ama birincisi nereye basicam bilemiyorum 2cisi ise driverleri hakkinda sifir bilgi sahibiyim.
3.cusu ise laptopta slotta 512 512 ram bulunmakta sistem 4096 yi destekliyor ben disardan satin alip kendim degistirebilirmiyim yoksa servis sartmidir.
Konular hakkinda acil yardimlariniz rica olunur.
Saygilarimla.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Acer aspire Laptop
Xp home editions
core duo 1.6 isletim sistemi
ati 1400 ekran karti
1 gb ram (512x2)
100 gb hard disc(50gb c diriver 50gb d driver)
15.4 parlak ekran
dvd-rw
wirilles
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)