Sayın Arkadaşlar,
Buradaki arkadaşlara değerli bilgilerine saygı duyarak bana tavsiye edebileceğiniz başka forumları bildirmenizi rica ediyorum.Teşekkürler.
Sayın Arkadaşlar,
Buradaki arkadaşlara değerli bilgilerine saygı duyarak bana tavsiye edebileceğiniz başka forumları bildirmenizi rica ediyorum.Teşekkürler.
www.forumtrportal.com
türkiyenin bence en iyi ve en kapsamlı forumu
donanımhaber.com u tek geçerim...kralların forum u....donnımcılar orada...oarada p4 diye bıramazsın...ama amd dersen göklere çıkarsın....
süper bir topluluk...
sadece telekom mu :) vBulletin,muyap,telekom,domain sahibi. az şeyler olmadı hepsi kapatmaya çalışıyor ama başaramıyor :)
tonicsadece telekom mu :) vBulletin,muyap,telekom,domain sahibi. az şeyler olmadı hepsi kapatmaya çalışıyor ama başaramıyor :):) evet, adres değiştirmekten bir hal oldu yaw
ama pes etmiyor ve yenilmiyor. hala dimdik ayakta :)
bence webforumu.com'da güzel sitelerden biri.en azından bi defa girmeniizi tavsiye ederim
tonicsadece telekom mu :) vBulletin,muyap,telekom,domain sahibi. az şeyler olmadı hepsi kapatmaya çalışıyor ama başaramıyor :)o zor zaten o kişiler binbir yerde yedek domain tutuyorlar nerden çıkcakları belli değil