Merhabalar,
Benim şuan uygulamak istediğim birşeyler var..
Şöyle..
Şuan Elimde Masaüstü pc olarak , 6-7 Senelik bi bilgisayar var...
özelliklerini yazmama gerek yok anlayan anladı :)
Yapmak istediğim ; Bu bilgisayarı toplasam mı , yani Ram ,ekran kartı felan .. alıp öyle mi uğraşsam mı ?
Yoksa Şurdaki : http://www.hepsiburada.com/Liste ... 56514&categoryId=34 ibi bir bilgisayar mı alayım Hazır ? bu civarda bütcm var.. Parçada toplasam ancak bu fiyata kadar toplayabilirim .. Ayrıcaaa.. !!!
bi tanede dizüstü bilgisayarım var ..
Özellikleri:
1 Gb Ram,256 mb Ekran kartı , Vista, Cpu : İntel Celeron 2.02 GHz 533MHz 1mb Cache ve 120 GB HDD
yoksa buna mesela 4 Gb Ram , 1 Gb Ekran Kartı Alıp Bu bilgisayarı mı güncelleyeyim ? Lütfen En mantıklı olan fikirlerini paylaşırsanız sEvinirim.. Ben Heppsine sıcak baktıgımdan Karar veremeyip sizlere danışmak istedim.. , Şimdiden Teşekkürler :)
Tavsiye istiyorum.. Ne yapmalıyım ?
GIGABYTE GA-MA74GMT-S2
AMD Athlon II X4 640
SAPPHIRE HD5770 GDDR5
SAMSUNG 500GB 16MB SATA2
KINGSTON 2GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7
GIGABYTE GZ-X7 550W
AOC 20" 2036SA
1.120 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/index.aspx
O kasada ancak çiçek yetiştirilir. Başkada bir işe yaramaz. Masrafa değmez.
aqa bnce exper al toplama olmasn x)
en ii exper bide win7 ultimate cak isletim sisteine pc tam qaz olr biz ram almadk pc 4gb ram'li cqti x)
en ii exper
üstine win7 ultimate caq x)
ucarsın :)
benden bu kdr :)
Ekran krtını nolrsa olsn ATI Radean HD tutturmaya calıs x)
süper ekran qartı Nvidia'ya 999999999999 basar :)
aqa bnce exper al toplama olmasn x)Sen ilk önce düzgün türkçe konuş ondan sonra yorum yap.en ii exper bide win7 ultimate cak isletim sisteine pc tam qaz olr biz ram almadk pc 4gb ram'li cqti x)
en ii exper
süper ekran qartı Nvidia'ya 999999999999 basar :)
expermiş.
win7 cak
şunu çak bunu çak
seneye içindeki kartta vasat olur bide ekran kartı çak.
psuda değişmeli içindekiler 300watt çünkü bide psu çak
ramler yetmez bide ram çak.
aldığın kart işlemciye darboğaz yapar bide işlemci çak.
ee nerde kaldı bu experin özelliği yine toplama oldu ?
aqa bnce exper al toplama olmasn x)sende kafanda eksik olan tahtalrı caq x)en ii exper bide win7 ultimate cak isletim sisteine pc tam qaz olr biz ram almadk pc 4gb ram'li cqti x)
en ii exper
süper ekran qartı Nvidia'ya 999999999999 basar :)Son Düzenleme: cod-96_2026 ~ 15 Aralık 2010 13:15
SüRmenaJ KaOSs simdi bende GA-MA74GMT-S2 var amd phenom 965 le kullanıyorum gigabiytenın sıtesınde am3 ıslemcı kullanıldında buss hızı 2000 e duser dıo ne kadarlık bı performans dusurur bu 140 lıraya bus hızı 5200 olan anakartlar var gıgabaytın onu alsam dahamı ıyı olru benım ıcın ? cok fazla fark edermi