Arkadaşlar
Amd +3000 1,61 GHz işlemci
512 Mb Ge Force 6100 on board Ekran kartı
2 Gb Ram
bu sisteme tavsiye edeceğiniz oyunlar ! Bekliyorum şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar
Amd +3000 1,61 GHz işlemci
512 Mb Ge Force 6100 on board Ekran kartı
2 Gb Ram
bu sisteme tavsiye edeceğiniz oyunlar ! Bekliyorum şimdiden teşekkürler
Need For Speed Most Wanted
Arkadaşım Daha çok ilerlemeli oyun olursa çok güzel olur. Constantine gibi ;)
tamam teşekkürler tavsiyeler için arkadaşlar :) ama ilerlemeli oyun olsa diyorum :) Constantine Cod 4 gibi... Bu sistemle cod 4 oynanmaz demeyin oynadım :) :D
Çok fazla aldığım Söylenemez :) ama ne yapalım Oynuyoruz işte :) ewt daha bekliyorum arkadaşlar..
Tomb Raider Underworld, Anniversary, Legend hepside çok güzel ekran görüntüleri harika oynamanı tavsiye ederim. ;)
bu ekran kartıyla bırak Tombr Raideri Turok'u GTA Vice Cıty anca açar:)kısacası süper mario oynatır..
senin dalga geçtiğin ekran kartıyla ben Cod 4 oynadım , tomb raider underworld u da oynadım ;)
he bu arada Mario u da oynadım..! Turok u da almayı düşünüm oynayıp sana SS atarım ;)
craysis açarmı bilmiyorum ama açıyorsa bence o oyunu al
HADİ YA ÖYLEMİ AZ SALLA da civivler yesin kardeş:)
senin dalga geçtiğin ekran kartıyla ben Cod 4 oynadım , tomb raider underworld u da oynadım ;)
he bu arada Mario u da oynadım..! Turok u da almayı düşünüm oynayıp sana SS atarım ;)ben bile x1550 ile underworld açamıyorum,kaldırmıyor da siz o külüstür bilgisayar lamı açıyopsunuz
yapmayın böyle,dalga da geçmiyorum....
Pardon underoworld değilmiş oynadığım kusura bakma ama pc me külüstür dersen karışmam. ayrıca Cod 4 ü oynadım.
Bu tavsiye edilen oyunların hepsi senin deyiminle ilerlemeli :D
Generals Zero Hour
Red Alert 2 Yuri's Revenge
Strateji Oyunlar Bunların Hepsini Oyna :D
Bana ilerlemesiz bi oyun tavsiye ederseniz çok sevinirim arkadaşlar.:P
İlerlemeli olarak arkadaşa: Zombie Driver'ı önerebilirim
çok iyi ve zevkli bi oyun zombi ezerek ilerliyosun. Ayrıca oyun içinde arabayla da ilerlediğin için ekstra zevk ve heyecan alabilirsin oyundan.
Şaka bi yana güzel oyun gerçekten.