tavsiye oyunlar aranıyor
Skyrim'in tema müziği yeter oyunun sadece tema müziğini 100den fazla kişi coverlamış yetmez mi he bu arada skyrim başta kötü gelebilir ama ileride çok iyi olan bir oyun belkide seçtiğin karakterden dolayı oyunu beğenmemişsindir Assassin yada Mage olsaydın oyun çokta heyecanlı oluyo ama size kalmış bişey diyemem.
Skyrim'in tema müziği yeter oyunun sadece tema müziğini 100den fazla kişi coverlamış yetmez mi he bu arada skyrim başta kötü gelebilir ama ileride çok iyi olan bir oyun belkide seçtiğin karakterden dolayı oyunu beğenmemişsindir Assassin yada Mage olsaydın oyun çokta heyecanlı oluyo ama size kalmış bişey diyemem.tamam bakacaz benim işte aynı dereyi görmeden paçaları sıvamaya benzedi daha kasa yok ortada hangisini nasıl oynayacaz tartışıyozz hahahahahaahaaaaaa
Skyrim mi yaptı Witcher mi sanırım skyrim yaptı ama oyun sende hala varsa girip dene bende ilk başta 10 lwl de bıraktık fakat oyunun hikayesine bakıp birazda gaza getiren videolar izleyince Skyrim hayranı oldum diyebilirim :D
beytullah aslında ben oyuna bu sıralar merağımarttı yoksa ben film hastası bi insanımdır 850gb film arşivim vardı ve hepsini izlemişimdir abimim bana yaptıgı yamuk sonucu artık oyuna attım kendimi 500gb onundu benim benim die aldı formatlamış evdeki pc takıp kullanıyor neyse küfür serbest değildi dimi :) öyle fazla oynadığım oyun yok yanii amatörüm bu konuda
Skyrim duruyor,asla silmem :) Şimdilik sevemedim ama ileride sevemeyeceğim anlamına gelmez,önyargılı birisi değilim,Yazın baya boşum,tekrar oynamayı düşünüyorum :) zamanında Stalkeri yüklemiştim bu ne biçim oyun diyip bırakmıştım,Ama gel görki bigün bi oynamaya başladım tekrardan,O gün bugündür stalker sevgisi var kalbimde :D