merhaba arkadaşlar yeni dizeceğim oyun kasam için arkadaşımın netinden oyun indireceğim baya zaman alıyor biliyorsunuz o yüzden crysıs stalker nsf most wanted half life2 yani bu tarzda oyunları seviyorum böyle güzel oyun tavsiye edecekleri bekliyorum yaratıklı korkuda olur zombili falan güzel olan herşeyi oynarım iştee
tavsiye oyunlar aranıyor
Şunlar olabilr..
Crysis 1-2
assasins creed serisi
halo4
call of duty serisi(vazgeçilmez)
fifa oyunları - pes oyunları ve tabiki nfs serisi ....
Operation Flashpoint Dragon Rising & Red River önerilerim arasında diğerlerine ek olarak. Fiyat olarakta şu an çok uygun ikisi.
ikisinide 5 er tlden aldım ikisinide gidip bi yemek yeseydim 10 tl ye daha iyyidi
He unutmadan %100 önerebileceğim oyundur bu özellikler silaha basılan efekt olarak fire cold possion efektleri cok güzel
Kingdom of Amalur Reckoning
http://www.youtube.com/watch?v=6lhzDkaKi1w
bu video pek iyi değil ama %100 öneriyorum.
ne bileyim yıllarca call of duty ve battlefield oynadıktan sonra tuhaf geldi attım köşeye duruyor ikisinide
Dediğim gibi simülasyon FPS oynamayanlara zevksiz gelir. :) Gerçek hayatta atlayın bakalım 5-10 adamın arasına hepsini mi öldüreceksiniz yoksa onlar sizi anında indirecek mi OF'taki gibi. :)operation flash point indirdim 15dk oynadım sildim cok dandik geldi bana zevksiz açıkcası
CoD, BF bunlar arcade, OF ise simülasyon.
Operation Flashpoint Red Riveri oynayıp bitirdim,Bende sevmiştim aslında :D Oyun taktiksel savaş mantığında,Cod yada Bf gibi direk ortadan dal yok,Bide ciddi hasar mekanizması var,Vurulduğun an sağın solun yamuluyor,Bazıları gelemez buna ama Ben sevmiştim,Bıktım Cod serisindeki gibi ramboluk yapmaktan,Biraz ciddiyet istiyorum :D Bu oyundan daha zor Ghost recon Advanced Warfighter 2 var,2 mermi ile güm. sağlık iyileştirmeside yok,Görev sonuna kadar canlı kalmalısınız :)
Operation Flashpoint Red Riveri oynayıp bitirdim,Bende sevmiştim aslında :D Oyun taktiksel savaş mantığında,Cod yada Bf gibi direk ortadan dal yok,Bide ciddi hasar mekanizması var,Vurulduğun an sağın solun yamuluyor,Bazıları gelemez buna ama Ben sevmiştim,Bıktım Cod serisindeki gibi ramboluk yapmaktan,Biraz ciddiyet istiyorum :D Bu oyundan daha zor Ghost recon Advanced Warfighter 2 var,2 mermi ile güm. sağlık iyileştirmeside yok,Görev sonuna kadar canlı kalmalısınız :)Aynen, taktiksel ilerlemeniz gerekiyor. Bu sabah oynarken düşman ZPT'sini javelin ile vurana kadar akla karayı seçtim. :) En sonunda takımla sis perdesi oluşturup dikkatini başka yere odaklayarak yok ettim. Tabi bi' 15-20 dk kadar uğraştırdı o kısım.Son Düzenleme: Kara Şövalye ~ 10 Temmuz 2012 16:18