ya arkadaşlar foruma şöyle bi baktım da hiçbişey anlamadım doğrusu. Neyse benim bilgisayar neredeyse 4 yıllık fln.
Pentium Cpu 1.7, 512 Mb ram(ddr değil sanırım)
bilgisayarcı anakartımın yeni ekran kartlarına uyumsuz olduğunu söyledi yani takılamıyomuş, eyse ekran kartım da geforce 64 mb mx. Şimdi ben en zaından şu oblivion'u fln oynamak istiyorum hazır vizeler fln bitmişken. Bunun için sistemde ne gbi değişiklikler yapmam lazım, kaç paraya malolur. Tabii öyle uçuk rakamlar veremem, yardımcı olursanız sevinirim
Tavsiye(bilgisayar konusunda sıfırım)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ankartı değiştirceksin.Rami değiştirceksin.İşlemcini üstünde kalabilir ama yeterli olmaz.200 ankart desek 150ye de 1gb ram alırsın.350 ytlye felan malolur.Ha bide ekran kartı alcaksan ve de iyi olsun diyosan en az 350 ytlde ona cık.700 ytl.Bu sana kabataslak bi hesap.Almaya karar verirsen marka marka yazarız.
Oblivion için:
Minimum Sistem Gereksinimi
# Windows XP işletim sistemi
# 512MB RAM
# 2 Ghz Intel Pentium 4 ya da dengi bir işlemci
# 128MB Direct3D destekli bir ekran kartı
# 8x DVD-ROM drive
# 4.6 GB boş hd alanı
# DirectX 8.1 destekli ses kartı
Desteklenen ekran kartları ve chipset'leri:
# ATI X1900 series
# ATI X1800 series
# ATI X1600 series
# ATI X1300 series
# ATI X850 series
# ATI x800 series
# ATI x700 series
# ATI x600 series
# ATI Radeon 9800 series
# ATI Radeon 9700 series
# ATI Radeon 9600 series
# ATI Radeon 9500 series
# NVIDIA GeForce 7800 series
# NVIDIA GeForce 6800 series
# NVIDIA GeForce 6600 series
# NVIDIA GeForce 6200 series
# NVIDIA GeForce FX series
Ancak işlemcin minimum sitem için yetmiyor..Yine de 1.7 Ghz açıyor mu diye deneyebilirsin..
Açarsa anakartı değiştirmeden sadece daha iyi bir AGP ekrankartı ile Oblivion`u açarsın..RAM de idare eder..
Küçük takılmalar olur tabi ama Oblivion oynanır..