TeamViewer ile dosyalarınıza uzaktan ulaşın!

CHIP Online
24-05-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Masaüstü PC'nize uzaktaki bir bilgisayardan erişmek ister misiniz? İşte bunun en kolay yolu...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tea ... n-ulasin_40552.html

Resimlerle: En iyi ve bedava dosya kurtarma yazılımları!

İşe geldiniz ve bir baktınız ki gecenizi gündüzünüze katarak hazırladığınız raporunuz, evdeki masaüstü PC'nizde kalmış. Böyle bir durumla karşı karşıya gelmeniz, bilgisayarınızda TeamViewer yüklü ise oldukça zor.

PC'nizin ekranını uzaktan, internet üzerinden kontrol etmenizi sağlayan TeamViewer, oldukça güçlü bir yazılım. Onu sadece unuttuğunuz dosyalarınız için değil örneğin arkadaşlarınızın ve ailenizin PC sorunlarını uzaktan çözmek için de kullanabilirsiniz.

Adım adım PC'nizin ekranına ve içindeki dosyalara uzaktan ulaşma

1. TeamViewer'ı indirin

TeamViewer'ı kontrol etmekte kullanacağınız ve kontrol edeceğiniz iki bilgisayarınıza da kurmanız gerekiyor. Yazımızda bir masaüstü PC'niz ve yanınızda taşıdığınız bir laptop'unuz olduğunu varsayacağız. TeamViewer'ı masaüstü PC'nize yüklemek için onu www.teamviewer.com adresinden indirin.

2. Ayarları yapın

Ekranın altından "Çalıştır" düğmesine tıklayın ve sorulduğunda lisans anlaşmasını kabul edin. Sonraki adımlarda "Kişisel/ticari olmayan lisans"ı seçtiğinizden emin olun ve sihirbaza devam edin. Bir sonraki ekran olan "Gözetimsiz erişim kurulumu" ekranını geçin.


Tüm Konu: TeamViewer ile dosyalarınıza uzaktan ulaşın!

Resimlerle: En iyi ve bedava dosya kurtarma yazılımları!

Kaynak: www.chip.com.tr