teamviewer programını unınstal etsemde komple kaldıramıyorum sistemde hala aktif oluyor bu programı kaldırmanın bir yolunu bilen var mı acaba ?
Teamviewer Sorunu
teamviewer programını yeniden kur vede bu yazilimi indir bedavadir turkce olarakda kulanabilirsin.BU y azilim kurduktan sonra options tikla sonra karsina gelen bolumde english yazan yerde dil secimini yaparsin ok. Sonucu yaz sorun haledildi veye edilmedi.
ben tam olarak anlatamadım sanırım şimdi programı your uninstaller yada normal biçimde uninstal etsemde programın dosyaları program filesde ve sistemde olduğu içinb aktif halde oluyor komple yani full olarak sistemden silemiyorum bunu öğrenmek istiyorum programı kurdukan sonra başka bir şekilde mi uninstal edicem acaba
be bu yazilimla kaldirdim siz bununla denedinizmi bende boyle bir poroblem olmadi
birde kendi dosyasi icinde kaldirma secenegi var onunla deneyin
bazen programın dosyaları program filesde elle silmek gerekiyor
baskada onerebileceyim birsey yok.
teşekkür ederimde arkadaşım kaldıramıyorum yoksa buraya yazmam herhalde profesyonel kullanıcıların bilgisinden yararlanmak için bende yazıyorum hiç mi bi bilen yok teamwiever nasıl uninstal oluyor ????
Revouninstaller programını kullanmayı dene