tek başına sinemaya giden varmı??

selim_firat
09-02-2016, 15:04   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

aynı anda tuhaf bir huzur ve hüzün veren bir şey. hobbit'in ilk filmine tek başıma gitmiştim, sınav vs. olunca vizyona girdikten neredeyse 1 ay sonra gidebildim. salonda da 2-3 kişi ya vardı ya yoktu. muhteşemdi, yıllar sonra yüzüklerin efendisi ile tekrar bir araya gelmiş olmak beni çok duygulandırdı, filmleri son izlediğimden beri baya zaman geçmişti. oraya bir arkadaşımla gitseydim bu kadar şiddetli hissedemezdim o özlemi. bir yandan da üzüldüm, çocukluğum ve artık büyüdüğüm, tek başıma sinemalara gittiğim aklıma geldi. ne yalan söyleyeyim gözlerim doldu film boyunca.

bir yıl sonra yine aynı zamanlar ikincisine gittim, yine tek başıma. hayatım o sıralar boka sardığından terapi gibi gelmişti bana. şimdi ilgimi çeken bir şey gelse yine kimseyi çağırmadan giderim. bazı (aslında çoğu) duyguları (duyguyu) tek başıma hissetmekten daha büyük zevk alıyorum.

theironman
09-02-2016, 15:05   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

kimseye haydi gel sinemaya gidelim diye teklif etmem, genelde tek başıma giderim.
edenleri kıramam , geri çevirmem giderim ama bin pişman olurum sonrasında. filmden hiç bir bok anlamadan çıkarım sayelerinde. çünkü sinemaya birlikte gittiğim her arkadaşım mütemadiyen konuşur, soru sorar, yorum yapar, kulağımın dibinde mısır yer. en kilit sahnede konsantrasyonumu dağıtacak bir şey illa ki olur.
o yüzden genelde tek başıma gitmeyi tercih ederim sinemaya. kimseye haber vermeden hatta. çünkü sonra bir de trip atıyorlar vay efendim neden haber vermedin, ben de gitmek istiyordum o filme vs.

yerimi de genelde her iki tarafı boş koltuklardan seçmeye özen gösteriyorum. gereksiz ve saçma sapan gişe filmleri gibi dolup dolup taşan, yer bulunmayan filmler ilgimi cezbetmediği için genelde izleyeceğim filmlerin salonları tıklım tıklım dolu olmuyor.

teknolojiaşığı
10-02-2016, 21:02   |  #3  
teknolojiaşığı avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 67
107 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

arkadaşlar...vizyona tek başıma giderim zira yanlız en son gittiğim filim everest gerçekten müthiş keyif verdi dikkat ettiğim kadarıyla koltukların pek çoğu doluydu zaten yapımda başarılı kantinden kıraker ve meyva suyu alıp yeyip içmiştim sinemayı seyrederken genellikle gençler gelmişti filime bilgilerinize sunarım sayın chiponline abonelerine teknolojiaşığı üzerinden sizlere saygılar...Karizma