tek gecelik ilişki yaşayan kadın

theironman
20-01-2016, 15:22   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

seks bağımlılığı ve düşkünlüğü hariç olmak üzere bir kadın ne olur da tek gecelik ilişki yaşayacak bir kadın haline gelir?

uzatmadan söyleyeyim: bir kadın, bir erkeği karakteriyle mutlu etmekten vazgeçtiği anda tek gecelik ilişki yaşayabilecek bir ruh haline kolayca bürünür.

ve kulağa garip gelebilir ama tek gecelik bir ilişki yaşayan kadının özünde anaçlık vardır.

çünkü, karşısındaki erkeği mutlu etmek için karakterini ortaya koymaktan bir başka erkek yüzünden vezgeçmiştir ve uygun şartlar oluştuğunda bir başka erkeğe bedenini sunmaktan başka bir çaresi kalmamış gibi hisseder.

o an kadın karşısındaki erkeği ağlayan bir çocuktan farklı görmez. bir anne çocuğunu nasıl ki karşılıksız sever ise; bir kadın da karşısındaki erkeğin kötü düşüneceğini bile bile tek gecelik ilişki yaşayablir.

erkeğin böyle bir durumda dahi karşısındakine güven vermesi gerekir. gereksiz duygu açıklamaları, örneğin aşık oldum demek gibi söylemler, kadının zihninde erkeğin samimiyeti açısından soru işareti oluşmasına sebebiyet verir.

erkeğin olayı abartması ve güdülerinden ziyade kendince inandırıcı davranışlarda bulunması, kadının zihninde erkeğin bu işin orospusu olduğu düşüncesini uyandırır ki bu durumda bir erkeği mutlu etmeye hazır kadın bile beraber olmaktan vazgeçebilir.

ilk kez tek gecelik ilişki yaşayan kadın ilk birleşme sırasında muhtemelen ağlar.

yalnız kaldığında da eski sevgilinin aranması oldukça yüksek bir ihtimaldir.

çünkü; kadının kafasında 'acaba ben de o kötülediğim kadınlar gibi mi oldum?' sorusu canlanır ve kendisinin öyle bir kadın olmadığını en iyi bilen kişi de eski sevgilidir.