Tuğberkciğim biraz daha özen ve dikkat emi "Ben RC1 ve RTM kurdum kullandım daha sonra kaldırdım sebebi resmi olarak çıkmamış olması bir ikincisi malum lisans " diye yanıt yazan bir üyeye yukarıda verdiğin karşılık ne derece doğru yönlendirme.RTM nin downloadının bile torrent türü rus ve çin sitelerinden illegal yapıldığı bilinirken ve de forumumuzda illegal kullanım yönlendirme link verme konuları malumken oem slic kullanımı zimni önerisi şık değil bence; beleş.com, hacker .com türü bir sitenin forumu değil burası.Ve senin gibi IQ sü yüksek bir kardeşimin etiklik konusunda korsan ve illegal kullanıma karşı doğru yönlendirmeler içinde olmasını beklerim:Eminimki seninki de latife idi hemen sonraki yanıtında da " çıkınca satın alıcam... " demişin...Başarılarının devamı dileğimle ...
Özür Dilerim Ben De Korsana Karşıyım Eski Bilgisayarımı Dayıma Postaladım OEM SLIC'Li Windows 7 İle Gitti
Tek İşletim sistemi mi yoksa Win7+?????
- 1
- 2
burda bir tek benmi xp kullanıyorum :)
win 7ciler bir sorun olcak sizlere driver vs programlarda uyumluluk sorunu varmı vede en önemlisi counter skirate online oynamak için sxe injected programı yüklü olması lazım o program uyumlumu win 7 ile eğer bunlarda bir sorun yoksa indiricem win 7.
Türkiye şartlarında satın alınacak en uygun sürümler bence Home Basic için 123 dolar, Home Premium için 145 dolar (artı vergiler) olacaktırDileğimiz home premium family pack ( 3 lisans ) 149 USD diye açıklanmıştı. Tabiiki Türkiye de daha düşük olmasını temenni ediyoruz. İşletim sistemi başı 50 USD
Professional için 236 dolar, Ultimate için 250 dolar ise biraz sıkıntı yaratabilir.Neyse ankete devam...Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 23 Ağustos 2009 13:42
burda bir tek benmi xp kullanıyorum :)win 7ciler bir sorun olcak sizlere driver vs programlarda uyumluluk sorunu varmı vede en önemlisi counter skirate online oynamak için sxe injected programı yüklü olması lazım o program uyumlumu win 7 ile eğer bunlarda bir sorun yoksa indiricem win 7.
driverleri otomatik tanıyor windows7
programlarda uyumluluk sorunu falan görmedim ben
conter 1,8 zero yükledim , sorunsuz çalıştı...
şu söleyim isterseniz mesajımı silin eğer bu ülkede yazılımı böle fiyata satarlarsa korsanın bitmesini bosuna beklemsinler ben 156 şar ytl den 3 tane vista home premium
salak yeğenlerim sağolsun durmadan güncelleme yapıyorlardı birde ben türkiyede deilim ondan işte
3 tane werdim ama artık WİN7 yi alabilecek durumum warmı bilemicem <
ana işlemtim sistemim Windows Vista Home Basic
Ana işletim sistemim Windows Vista Home Premium
en güzel sistem bu xp üzerine windows 7 yada windows 7 üzerine xp.internete girerken sanal makineyi kullanın.
- 1
- 2